Golden Retriever vagy Németjuhász? Miért?
hát ez nehéz mert mindkettő nagyon édi játékos és könnyen idomítható nekem még sosem volt golden retriverem szóvan én azt választanám(mert már németjuhászom vlt 1néhány:D)akármelyiket is választod jóljársz
mondjuk ha házörzőnek szeretnéd akkor a németjuhásszal jobban jársz de a goldenretriver vmivel játékosabb attól függ milyen célra szeretnéd....
előző vagyok az első válaszadóra ne halgass butaságot beszél
nekem már legalább négy németjuhászom volt és mind haláláig velem volt egyáltalán nemvadulnak meg ha megfelelő törődést kao úgyhogy ezt nagyon gonosz dolog volt kijelentened!!!!!!!!!
még mindíg az előző vayok:D
akkor sztem németjuhászt válassz:D
a világ legnagyobb baromsága, hogy a németjuhászok bevadulnak!!! az enyémmel sincsen semmi baj, pedig nem mai "csirke":), önkéntes munkákra járok vele, ahol gyerekek nyüstölik egész nap, még tetszik is neki!
egyébként mindkét kutyafajta nagyon jó választás, okosak, könnyen taníthatóak!:) én, ha úgy lenne, megint németjuhászt szeretnék, de ez csak szubjektív, mert nagyon-nagyon imádom az én Egyetlenemet:)
A németjuhász: ha házörzöt akarsz, ha tudsz vele járni kutyaiskolába, ha egy komoly, megbizható társra vágysz.
A golden: egy barátot szeretnél, van időd uszni, agilitizni járni vele, nem az udvaron akarod tartani (nagyon emberközpontú, szüksége van a családjára), ha nem napi 8-10 órákat lenne egyedül.
Két teljesen más lelkületű kutya ... mondjuk nekem a retrieverek a szivem csücskei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!