Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az öcsém kutyája iszonyú...

Az öcsém kutyája iszonyú agresszív mit csináljunk vele? Egyszerűen kezelhetetlen.

Figyelt kérdés
Még csak 1 éves a kutya de egyszerűen nem normális. Még ki se léptünk a kertbe de már neki ugrik az embernek, harap minden ok nélkül, ha rászólunk akkor még jobban támad.Folyamatosan tépi a ruhámat ha kimegyek a kertbe, még annyi időm sincs hogy becsukjam magam mögött az ajtót. Mióta itt van nem is nagyon megyek ki a kertbe, mert már egyszer leszaggatta rólam a pulóverem. Egyedül akkor van nyugton ha nagyon meleg van vagy ha kaját kap, am kezelhetetlen és agresszív.Próbáltam foglalkozni vele és tanítgatni, amíg kapja a jutalom falatokat addig minden oké de mikor jönnék be egyszerűen nekem támad.Öcsém nagyon elhanyagolta és csak addig foglalkozott vele amíg pici és aranyos volt. Mit csináljunk vele? Kutya iskolára NINCS PÉNZÜNK. Én ezt már nem bírom tovább hogy a saját kertembe nem mehetek ki.

2012. jún. 27. 18:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jan Fennelt, Cesar Millant én is ismerem és próbálkoztam is egy két dologgal amit láttam tőlük kisebb nagyobb sikerrel. Abban mondjuk van valami hogy lehet azért viselkedik így mert unatkozik és túl sok az energiája. Nincs sétáltatva a kutya mert öcsém dolga lenne, de most hogy már nem pici és aranyos annyira már nem érdekli a kutya. Én meg nem vagyok itthon mindennap hogy rendesen tudjak vele foglalkozni. De köszönöm szépen a sok tanácsot, valahogy megoldom a sétáltatást, meg megpróbálok vele rendszeresen foglalkozni és tanítani még ha nem is az én dolgom lenne, de hát vlkinek muszáj lesz vele foglalkozni mert így nem maradhat.
2012. jún. 27. 23:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a helyzet, hogy egy családban kivitelezhetetlen, hogy "a te kutyád, foglalkozz ele te". Valakinek muszáj, a legjobb, ha mindenki kiveszi a részét. De ha a gazdája nem, akkor valaki más mindenképp kénytelen lesz rá...
2012. jún. 28. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!