Normális dolog ha valaki a kutyája szülését lépésről lépésre lefényképezi, és kommentálja a facebookon?
Szerintem elég szomorú ha valaki a facen éli a mindennapjait!
Nem zavar a vér látványa,mivel falusi "gyerek" lennék,láttam már pár disznóölést is,csak nem értem a szülést minek kell felrakni?! A több száz ismerősből nem hiszem hogy mindenki kíváncsi rá!
Az még oké, hogy a tiszta kiskutyákat fényképezi és felrakja, de én a kutyámról olyan képet sose tennék föl ahol szül. Mondjuk csak kan kutyáim vannak, de akkor is...
És a másik ok, hogy ennek hányan örülnek?! Szerintem nem sokan.
Ha Neked visszataszítóak az ilyen képek, ne nézzed.
Ha tudnád, mennyi kismama tesz fel a szüléséről képet, akár videót. Akit érdekel , megnézi.
az elléshez a kutyának teljes nyugalomra van szüksége. normális esetben is elvonulnak maguknak. baromira értékelhetik, hogy a hülye gazdája ott kattogtatja a vakut felette. Amikor már mindenki megszületett, szépen le vannak tisztiva, az anyakutya is megnyugodott, akkor lehet 1 db fényképet késziteni.
Az, hogy egy nő felteszi a saját szülését, meg egyenesen gusztustalannak tartom. Ez mindenkinek a magánügye. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!