Mi a különbség e dolog között?
Minden Yorkinek áll a füle előtt vagy utóbb. Van, hogy ne áll fel a füle de az különböző okok miatt lehet: lehúzza szőr, nem elég erős a porc a fülében, nem kapott elég kalciumot stb... de ezek odafigyeléssel mind kiküszöbölhetők. Megfelelő odafigyeléssel és ha valóban fajtatiszta Yorkit veszel akkor annak áll a füle!
Szóval semmi külöbség nincsen az álló ill. nem álló fülő egyedek között!
Kedves ma 19:09
Mi a brutális???????
Nincs különbség. Egy megbízható, alapos tenyésztő erre is odafigyel, hogy a kölyköket álló füllel adja át a leendő gazdinak. Azt pontosan nem tudom, hogy a standard előírja e, de tény, hogy egy yorki álló füllel az "igazi"
Nézd meg a két képet, ez cuki:
Ez meg olyan elegáns, amilyennek egy angliából származó kutyának lenni kell:)
Én anno szaporítótól vettem kutyát, és bár jó körülmények között volt, erre nem figyeltek. Engem meg nem különösebben foglalkoztatott, hogy lógó fülű. Aztán megismertem egy kutyakozmetikus csajt, és ő kérdezte, hogy miért nincs lenyírva a szőr a füléről. Néztem rá okos fejjel, hogy az minek... Véletlenül épp volt a kocsijában egy nyírógép, ott helyben le is tolta nullára a szőrt, és felragasztotta neki:) 1 hétig ragasztottam, azóta gyönyörűen áll.
Igaz elég későn lett felállítva a füle, szóval a porcok nem olyan szilárdak, mintha 1-2 hónapos korában ragasztották volna. Kicsit fityeg, ha már 3-4 hete nem volt lenyírva a szőr.
Szóval nincs különbség, ez egy olyan dolog, hogy erre is oda kell figyelni. És ha javasolhatok valamit, törzskönyves kutyát vegyél, tenyésztőtől ;)
kedves "mi brutális".
te örülnél neki ha oda mennék és beragasztanám a füled??
Áruld már el légyszives, hogy mi gondja, és problémája származik abból a kiskutyának ha ragasztják a fülét.
Max. előnye lehet csak. Álljon a füle, mert amugy is rendszeresen el kell távolitani a szőrt a fül belsejéből, és ha még ez a fül le is konyul, elzárja a hallójáratot, sokkal nagyon esélye van a kiskutyának a fülgyulladásra. gondolkozz mielőtt vagdalózol.
A fület jól kell ragasztani, úgy, hogy szellőzzön, és ne húzza a szőrét.
Az enyémnek 4 hónapos kora körül ragasztottam, soha, egy pillanatig nem zavarta, és nem akarta leszedni.
Omnisilk-et kell venni, és azzal meg lehet csinálni, nem fog olyan erősen ráragadni, hogy fájjon leszedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!