Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek? Csak én látom h...

Mit tegyek? Csak én látom h ez így nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h a nővéremnek van egy kutyája (belga juhász) lakásban tartjuk (mondjuk sztem egy ilyen kutyának kint a helye) és az a helyzet h én is szeretnék kutyát de nem lehet :( mert anyuék azt mondják h már több állat nem jön a házhoz meg h már van kutya stb... de nekem ez így nagyon sz@r:S most mit tegyek?olyan rossz láni a nővéremet a kutyájával h ők boldokok meg minden peddig nem vok irigy csak hát meg ígértékl anyuék h majd lehet kutyám csak a nővérem nem jól neveli a kutyát és azt hiszik anyuék h a többi kutrya is ilyen vagy h én is elnevelem majd pedig nem mert egy éve mást se csinálok mint h kutyákról olvasok járok kutyasuliba tanulni stb...

mit tegyek? am menhelyről hoznám a kutyát!!!

2009. júl. 7. 20:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon okos és jószívű ember lehetsz, hogy menhelyről fogadnád be a kutyust. Én javaslom, hogy vidd el szüleidet a menhelyre és akkor biztos megsajnálnának egy kutyust és akkor nem tudnának ellenállni. Ehhez a megoldáshoz mit szólsz?:)
2009. júl. 7. 20:31
 2/6 anonim válasza:
63%
Ha muszáj lakásban tartanod,akkor lehetőleg kisebb testű, kis mozgásigényű kutyát válassz!
2009. júl. 7. 20:36
 3/6 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszotokat :) megprobálom ezt az ötletet várom a válaszokat még
2009. júl. 7. 21:04
 4/6 anonim válasza:
68%
Hát én is most éltem át ilyet. Nem volt könnyű anyáékat meggyőzni de végre sikerült kb. 3 éve kérem őket hogy lehessen kutyus most épp azon vagyunk hogy beszerezzünk egy kutyut. próbáld úgy hogy nézegess előtte kutyás könyvet bármiről beszéltek hozd fel a kutya témát és mondd neki hogy milyen fontos lenne neked egy kutya. Mondd hogy te gondoznád és te etetnéd és sétáltatnád. Szólj ha tetszik az ötlet
2009. júl. 7. 21:30
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi tetszik az ötleted és ha neked is sikerült akk nekem miért is ne :) köszi a válaszodat várok még válaszokat :)
2009. júl. 7. 21:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Foglalkozz a nővéred kutyájával sokat. Ha ketten törődtök vele, az neki is jó, mert több idő jut rá. És egy belga juhász két embert is elfogad gazdijának. Az ő érdekében legyetek jóban, vigyétek felváltva kirándulni például.
2009. júl. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!