6 honapos babankal haza jottunk 1 honapra szabadsagra es latom rajta h szereti a nagyszuleit es ha visszamegyunk londonba nem lesz neki seni csak mi, nem lesz neki rossz?
Nem.
Olyan pici még, örül ő még mindennek.
Inkább később fogja hiányolni jobban a nagyszüleit, 1-2 éves kortól.
Nálun detto ugyanez a helyzet csak másfél éves a babám.
Majd megszakad a szívem ha arra gondolok, hogy ha visszamegyünk megszűnik ez a fajta napi kapcsolat.
Nagyon szeretik egymást, oda-vissza.
:'(
Ja és hogy a kérdésedre válaszoljak, tavaly is nehéz volt visszamenni, (amikor 6 hónapos volt) de az nem annyira viselte meg a babát, inkább a nagyszülőket. Idén viszont tényleg fájdalmas ha rágondolok. Hiszen már kommunikálnak egymással, mondja, hogy menne a mamához és a papához, mutogat az ablakra és beszáll a babakocsiba és nagyon örül, mikor együtt vannak.
Ha tudsz valamit, ami segít, szívesen fogadom :)
Engem nem viselt ez meg ennyire.
mi 1 hónapot voltunk otthon 9 hósommal, és én alig vártam hogy vissza jöjjek. habár én Németországba. itt már külön életem van és hiába vannako otthon a barátok család itt is megvannak a barátok, habár család semmi és nehéz neki, de majd tudni fogja hogy a nagyszülök messze vannak.
szerintem ez téged visel meg nem a gyereket.
Nalunk is megviseli a gyerekeket, hogy nincsenek itt a nagyszulok. Mi is Londonban vagyunk. A kisfiam 2,5 eves lesz. Napi szinten beszel a nagyszulokrol. Jatektelefonon mindig beszel veluk es elmeseli nekem miket csinalt a papaval mamaval otthon. Skype-on tartjuk a kapcsolatot akkor mindket oldalrol nagy az orom. A nagyiekat is megviseli a tavolsag. A kislanyom meg 3 hos o meg ebbol sokat nem erzekel.
OFF: Angliai anyukak egyebkent Ti, hogy tervezitek a jovotoket? Itt maradtok vagy majd egyszer hazakoltoztok?
Na de london melyik felen? :)
Mi nyugaton. 5 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!