Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Chip behelyezes utan fajt a...

Chip behelyezes utan fajt a kutyatoknak az erintett terulet? Simogatas eintesre, hogy reagalt?

Figyelt kérdés

Enyemnek ma lett meg es faj neki, sir ha meg simogatom.

Ez normalis? meddig fajhat neki? Nem mondot semmi ilyesmit a doki.

2012. jún. 25. 21:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem ha annyira fájna neki akkor nem játszana és szaladgálna mikor egyedül van szerintem hanem csak feküdne. ez valószínűleg tényleg csak hiszti nehogy megint oltás legyen. nagy színészek tudnak ám lenni de a biztonság kedvéért érdemes legalább egy telefont megereszteni a dokinak.
2012. jún. 25. 22:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyebkent nincs vele baj a dokinal mindig nagy orommel megyunk csak amikor eppen suri van akkor fel sikit nagy ricsaj, majd ujra minden ok!

De ma nagyon erzekeny volt, eleve korom vagassal kezdtunk es mar ott nyugtalankodott ugyhogy lehet nehez napja volt stratbol :(

Amugy nagy szinesno szimulalas nalunk csillagos otos!!!

Volt ra millio pelda.

2012. jún. 25. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
akkor szinte biztos hogy elege van a mai napból. szerintem mára hagyjátok békén hadd legyen el magában és lehet hogy holnap sem kéne visszarángatni a dokihoz. ha annyira rossz helyre szúrta volna akkor annak holnapra már látszania kéne (duzzanat,gyulladás) ha hagyja magát akkor bogarászd végig a nyakát hogy látszik e valami de szerintem holnapra semmi baja sem lesz.
2012. jún. 25. 22:56
 14/14 A kérdező kommentje:

Erzodik a chip, ha vegig simogatom, olyan furcsa hang halatszik, nem is tudom mihez hasonlitsam, halk katogas vagy olasmi min amikor az ember csamcsog bocsi ezt nem lehetett jobban megfogalmazni :) egyebken most engedtte hogy tapizam a chipet es nem szolt semmit ugyhogy tobb mint valoszinu hiszti!

De igazad van, mara beken hagyom aludjon, nem nyaggatom tovabb :)

2012. jún. 25. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!