Milyen Trükköt Sikerült magatoktól megtanítanotok a kutyátoknak?
Alapengedelmesség:
Ül, fekszik, marad, lábhoz (láb mellett vagy mögött séta póráz nélkül)
Trükkök:
Ugat, Pacsi és most fogjuk elkezdeni a: pitizést, "szégyellést", mikor a kutya az arcára teszi az egyik mellső lábát és a hempergést.
(néha lesek a 101 kutyatrükk című könyvből :D, a Pacsi megtanításának módját is onnan lestem el)
én a kis keverék kutyámnak 10 perc alatt megtanítottam a pacsit, az ült, a fekszik-et, a lábhoz-t.
most a kúszik-ot és a hozd visszá-t tanulja, már egészen érti.
amúgy az én kedvenc trükköm a pacsi, a kutyámé pedig egyértelműen a hozd vissza. :)
Hát sok sikert a Trükkök tanulásában .
MIndenki írja le mit tanult eddig meg kutyusával .
illetve mi a kedvenc trükkje
:))
Ül, fekszik, lábhoz, fordulj, nyuszi (két mellső lábát maga elé tartva a hátsó lábain egyensúlyozik), karika átugrása, parancsra ásás, plüsscica visszahozása, bukfenc (amikor a fejét oldalra fekteti a fenekét meg felpúpozva hagyja).
Nagyjából ennyi. :)
Grat nektek !
Én is saját magam tanítom az 1-éves kan kutyusomat .
Én eddig erre jutottam : ül,fekszik,igazodik,hangot add , ugrik,hempereg, nyuszi , lábnál követés pórázon/és póráznélkül , kézkarika átugrás, szalon a lábam között előre , és egyhelyben , forog , lábam átugrása :D ( Ez nagyon édi )
enyém még néha kukázik sajna =(
De a fúj vezényszóra kiköpi ami a szájában van :D
Jah és nekem a szégyeld magad trükk tetszik csaj sajna még nem sajátítottuk el a trükköt . :)
Sziasztok!
Eddig sikerült megtanulnunk: ül, fekszik, fekvésben átfordul, kúszik, helyből ugrik ("nyihaha" :) ), állva forog jobbra-balra, láb között nyolcas, pacsi, pacsi combomra, és két lábbal; ülve támaszkodás a combomra.
Ezekre nagyon büszkék vagyunk, de a "marad"-dal még mindig nem tudtunk tökéletesen megbirkózni... :D
Tök jó, hogy egyre többen foglalkoznak a kutyájukkal, tanítgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!