A chow chow (ejtsd csau csau) kutya vagy medve?
Figyelt kérdés
De komolyan kérdezem. Egy chow kennel honlapja alá támasztja, hogy sok tenyésztő abba ért ebbe az elméletben, ami tudományos bizonyítékokkal van alátámasztva, az, hogy a chow chow nem igazán kutya, hanem a medvefélék rokona, de ez igaz?2012. jún. 25. 17:32
1/20 anonim válasza:
Ez nem igaz....... A chau chau egy fajta félresikerült változata...... És azt a kutyát amit ki akartak tenyészteni egészen máshogy nézett volna ki... de annyira megszerették, hogy továbbtenyésztették...
2/20 anonim válasza:
Persze, hogy "rokona" a medvének, hogy is juthatott eszedbe, hogy nem az?! ;) A ragadozók rendjének (Carnivora) kutyaalkatúak (Caniformia) alrendjéhez tartoznak a kutyák és a medvék is. :)
3/20 anonim válasza:
Ez a tudományos bizonyíték... Vizsgálták a testfelépítését, csontjai szerkezetét, fogait, génjeit, mindent?
Szerintem határozottan kutyaszerű kutya.
4/20 A kérdező kommentje:
A chow chow-nak több foga van mint egy átlagos kutyának, neki ugyanannyi foga van, mint egy medvének. Mellesleg nem annyira kutyaszerű, hanem inkább plüssmacinak néz ki.
2012. jún. 25. 17:45
5/20 anonim válasza:
Az én kutyám is plüssmacinak néz ki, mégis valódi kutya. Ugye tényleg csak viccből tetted fel ezt a kérdést?!
6/20 anonim válasza:
A csivava tengerimalac, a basset hound pedig viziló...
-.-
7/20 anonim válasza:
elég hülye kérdés,természetes hogy kutya
kínaiak egy időbe meg is ették a csaucsaut.
egyébként nem plüss maci hanem inkább oroszlánhoz hasonlít inkább sztem :)
9/20 anonim válasza:
végülis én pincsim is olyan hangokat ad ki mint egy csimpánz folyamatosan,feje is hasonlít,nah kérdező most elgondolkoztattál ;)
10/20 anonim válasza:
Az én németjuhászomnak pedig 8 szemfoga van.... akkor ő sem kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!