Nem most, hanem pár év múlva szeretnék egy kiskutyát, d
enm tudom milyen fajtát. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Nekem most van egy német juhászom, de azt 1.-ben kaptam,így nem tudtam megnevelni...pár év múlva szeretnék újra egy kiskutyát, de nem tudom milyen fajtát....Szeretem a nagytestő kutyákat, pl.: berni pásztort, golden retrivert, kuvaszt ( bár arról azt hallottam buta... ), huky, malamut, német vizsla... Melyik okos, barátságos, könnyen tanítható?? És tudnátok hozzákönyvet ajánlani, h az elejétől jól tudjam nevelni??? Ja és mennyivel más ha mondjuk két kutyát szeretnék??
ez nem úgy megy,hogy azt nem sikerült megnevelni akkor keresek másikat, az elsőt meg" láncra verem"
2012. jún. 24. 13:58
2/19 A kérdező kommentje:
pont , h vele is foglalkozom, csak már nem lehet úgy tanítani....de attól még nagyon szeretem<33
2012. jún. 24. 14:03
3/19 anonim válasza:
Mennyi idős most a kutya? Megértem, hogy akkor nem tudtad megnevelni, de miért nem állsz neki és hozod helyre, amit akkor elrontottál.Ha ezt elmondod egy tenyésztőnek - márpedig rá fognak kérdezni - jó esélyed van, hogy nem fogsz tőle kutyát kapni. Hiszen a mostani is neveletlen saját bevallásod szerint, mellé hozol egy kölyköt az is az lesz, mert eltanulja tőle hogyan kell viselkednie.
2012. jún. 24. 17:44
4/19 A kérdező kommentje:
hét éves..... kutyasuliba akarom vinni...megnevelni...uztána hozni mégegyet...de miért nem lehet a kérdésre válaszolni...megkérnélek rá
2012. jún. 24. 18:04
5/19 IgaziLulu121 válasza:
Mért nem azok közül választasz amit felsoroltál? Nekem labradorom és magyar vizslám van :)
2012. jún. 25. 15:22
6/19 A kérdező kommentje:
azok közül gondoltam..csak nem tudom melyik..talán berni pásztor...de azt nem tudom, h hogy kell nevelni akkor a kölyköket ha ketten vannak, főleg ha két más faj...
2012. jún. 25. 16:25
7/19 anonim válasza:
Ugyan abba a fajba tartozik minden kutya!
Milyen két kutyát szeretnél? Úgy értem két kölyköt, vagy a mostanival együtt kettő? Csak mert először mindenképp csak eggyel próbálkozz! A kuvaszt, huskyt, malamutot semmiképp nem ajánlom első "igazi" kutyának. A német vizsla nem tudom milyen, de szerintem inkább egy bernivel vagy goldival próbálkozz, ezek könnyen kezelhetőek, első kutyának valók.
De először szerintem a mostani kutyusodat neveld meg!
2012. júl. 9. 21:30
8/19 anonim válasza:
Malinoist válassz!:)
2012. júl. 9. 23:18
9/19 anonim válasza:
A Berni pasztor nagyon beteges kutyus :(
A Golden az baratsagos es az egyik legokosabb kutya,nagyon konnyen kezelheto,tanithato.En ilyen kutyat szerettem volna,de a szuleim nem engedtek,mivel azt mondjak hogy tul baratsagos...
De most fogj neki es neveld meg ezt a kutyadat!Az en keverek kutyam 10 eves es most tanult meg egy uj parancsot!
A nemet juhasz okos kutya es ne felejtsd el:Sosem tul keso tanitani egy kutyat!! ;)
2012. júl. 10. 08:41
10/19 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz teljesen a tenyészetekhez akkor hozd menhelyről, ott még fajtiszta kutyákat iis találhatsz! Amúgy szerintem egy nem fajtiszta ("korcs") kutya is ugyanolyan jó mint egy fajtiszta!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!