Vennék yorkim mellé egy kiskutyát. Milyen fajtát érdemes?
Szia!
Nekem is volt yorkim és ha kellett volna mellé társ, akkor törpe pinchert vennék. Picike és nem harap, vidám, értelmes, játékos, nálunk van a családban és nagyon édes, pedig nekem eddig nem tetszett, de most, hogy megismertem közelebbről ezt a fajtát, nagyon ajánlom a yorki mellé. Ja és nem drága kb 20-30 ezernél indul. Nagyon vicces kutya, nézz utána! Szia, sok sikert!
Szia!
Nekünk van egy vizslánk. Másfél éves. Őt 2009. novemberében vettük. Akkor kölyökkorában hoztuk el. Szerencsések voltunk ,mert akitől vettük az abban a faluban lakott amelyikben mi.Nem sokára megláttam a neten a yorkikat. Nagyon megtetszettek. 2010. karácsonyára szerettem volna egy yorkit. Sokat olvastam erről a fajtáról. Nem sokára a világhálón találtam egy cuki kutyusról hirdetést. Karácsonyra a szüleimtől megkaptam ezt a fajtát. Mivel 2 kutyánk volt össze is kellett őket szoktatni. Megpróbáltuk és sikerült. Nagyon jó barátok. Mercike aki yorki nagyon féltékeny Zsömire a vizslánkra. Mindig példát szeretne róla venni. A kicsit soha nem bántja a nagy . Épp az a baj,hogy a kicsi szeretne játszani a naggyal aki épp nem ér rá, mert eszik. De ilyenkor sem bántja Zsömi. Tehát szerintem a vizsla nagyon jó lenne a yorkid mellé, ha nem baj ,hogy nagytestű.
Szerintem westie
Mert az szinte ugyan az mint a yorki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!