Ti meg mernétek fogni?
A múltkor mászkált az utcában egy a. c. spániel. Kivittem a mudim pórázát, megfogtam, elvittem oda, ahol lakik. Megköszönték.
De most egy shar-pei gyalogol fel alá napok óta, és elbizonytalanodtam. Vajon, ha haza akarnám vinni, megkeresni, hol lakik (nem magamhoz a mudi miatt), nem harapna meg?
A kutyát nem keresik, de én nem tudom a kutyámat sétálni vinni miatta.
Nagyjából tudom, hogy merre vannak shar-pei-es házak, végig kellene kérdezősködnöm? lehet, hogy az lesz... Az a lényeg, hogy félek tőle, mert van már rossz tapasztalatom shar- pei-el. Ráadásul mind a 2 kan, az is, és az én mudim is.
Lehet hülyén hangzik,de én mindig elkezdek beszélgetni egy kutyával ha még nem ismerem. Ha tetszik neki a dolog úgy is odajön hozzám,ha félénken is de érdeklődve,ha nem akkor hagyom szegényt sajnos,nem kockáztatom a testi épségem.
Én még a bolt elé kikötött kutyákkal is így vagyok,mindig úgy sajnálom őket,elkezdek velük spanolni,múltkor is megvártam a spániel gazdiját míg ki jött a boltból mert a kutya addig visított,félt egyedül:) Addig spanoltunk egyet:)
Próbálj hozzá közeledni,esetleg egy kis étellel,vagy vizes tálat vigyél ki hátha szomjas,ha észreveszed hogy feszült vagy ideges,akkor hagyjad próbáld meg felhívni a közeli menhelyet,vagy körbekérdezgetni a házakba nem -e keresi valaki?
Már tudom kié...Az alpolgármester kutyája. Így csak nem vitethetem el a sintérrel ( na jó, ez csak vicc volt). Viszont ő megteheti, hogy kiengedi, ellenben én a sajátomat még játszani sem engedhetem el a kutyabarátjával sem :(.
A shar pei azóta is itt mászkál, a kutyasétáltatás egy rémálom nekem, olyan, mintha sentinelnek kellene lennem, hogy hamarabb vegyem észre, mint ő minket. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!