Mopsz vagy Francia bulldog?
Figyelt kérdés
Melyiket es miert? Nem tudok donteni mimd a ketto nagyon tetszik nagyon cukik :) es ugye nevet sem valasztottam meg akinek van otlete irjon legyszi :))2012. jún. 22. 08:11
11/12 anonim válasza:
Szia szerintem Francia buldog nekünk az van 2-éves imádni való és gyerekekkel szeret játszani imádja őket
12/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem is Francia bulldogot válassz. A mopsz is nagyon cuki, de a Francia bulldog még aribb szerintem....:D Nekünk is volt, tényleg imádnivaló. Csak mivel olyan kis nyomott az orra, ezért többször légszomjat kap és fulladozik.:( Akkor simogatni, nyugtatni kell és jobban lesz! :) (Bár ez ugye a mopsznál is előfordulhat az orr miatt.) Ami meg a nevét illeti, lehet Pici, a Yoda se rossz, Johnny, Spikey, Jojó, Angie, Bella, Benji, Killer, Pufi, Toto....stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!