Hogy kell következetesen megnevelni egy Francia Bulldogot?
Figyelt kérdés
Persze erőszak nélkül, gondolok itt arra, hogy pl. hallgasson a marad, ül parancsszóra és tudjon mellettem normálisan sétálni az utcán.Most 3 hetes a kisfiú bulldog, és szeretném már előre eltervezni, hogy hogy fogom nevelni.2012. jún. 8. 15:14
1/9 anonim válasza:
Annyit mondok csak hogy vagy három atyai pofon kell!
2/9 anonim válasza:
Olvass fennel műveket és én ajánlanám még Korom Gábor Neked ugatok könyvét is a neveléshez.
Amiket te hoztál példák, a póráz fegyelmen kívül, viszont csak tanítás. A klikkeres tanítás a leghatékonyabb, én is ezt javaslom. Ezt nézd át, ha érdekel: [link]
Azonban csak könyvekből, szakirodalomból nem lehet megtanulni kutyát nevelni, így érdemes lesz eljárnod majd vele suliba is. Kölyök korában oviba, hogy megfelelően szocializálódjon, később, ha gondok lesznek pedig tanfolyamra, képzésre.
3/9 anonim válasza:
3hetes ? hát.. egy normális tenyésztő nem adja oda a kutyáját 8hetes kor alatt... te 3 hetesen pff. ilyenkor még az anyja mellet a helye!
4/9 anonim válasza:
Hát, utolsó, látszik, hogy el sem olvastad mit írt ki, csak jön egyből a kioktatás... Nincs nála még a kiskutya, ezt írta is, csak előre gondolkodik.
5/9 A kérdező kommentje:
Minek válaszolsz olyan kérdésre amit el sem olvastál figyelmesen? Egy 3 hetes kölyök még szopik, plusz most fog majd elsőnek egyedül enni, először gondolkodj és aztán háborodj fel. // Igen a klikkeres megoldás a legoptimálisabb, köszönöm.Oviba mikortól lehet vinni egy kiskutyust?
2012. jún. 9. 16:01
6/9 anonim válasza:
Már szerintem mihelyt oltásokat kapott. Kb 10 12 hetes kortól. Első voltam...
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2012. jún. 10. 08:59
8/9 anonim válasza:
2 kombinált után lehet vinni oviba , a mi francia bulldogunk 3 hónapos most 9 hetes kora óta van nálunk , de nagyon rossz készülj fel rá mindent megrág ,megeszik, a szobatisztaságra nehéz meg tanítani , de nagyon édes (lány és Dollynak hívják)
9/9 anonim válasza:
Egyetértek a legutolsó hozzászóloval, tündéri egy kutya,nem lehet rá haragudni, de sajnos nálunk is szétrágott mindent amit tudott (távirányító, szönyeg, asztal széle, szegélyléc, stb...) és a miénk most fél éves és még mindig nem szoba tiszta, pedig reggel, délután, este levisszük sétálni. :) hát ők ilyenek. Azt tanuld meg h ha 1szer nem engedsz meg neki valamit, azt próbáld betartani, mert én itt rontottam el, most próbáljuk leszoktatni a kanapéról,mert összenyálazta az egészet, és hát elég nehezen megy... a kutya suli meg jó ötlet, de ha van sok időd te is sok mindent megtudsz neki tanítani, fontos hogy mindig legyen nálad jutalomfalat, azért bármit megtesznek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!