Mopsz vagy Francia bulldog?
Én a mopszot választanám, már régóta tetszik, Yoda lenne a neve.
nekem is mindkettő igen tetszik,főleg feketében,de akkoris kedvencem a mopsz ez nem vitás:)
Külsőre mindkettő tetszik,de ott is mopsz felé húzok,személyiségben pedig egyértelmű mopsz:)
Nekik valami vicces név kell,mert ők is egy kis bohócok:) Mopsz fajtamentésnél az egyik mopsz Döme,az nagyon édes,illik rá :D
Nekem a kettő közül a Mopsz jobban tetszik, mert hozzám az illik jobban, ő kicsit "inaktívabb" és a fejéhez lapuló füle is jobban tetszik, mint a Francia bulldog füle. De azt neked kell tudni, hogy hozzád melyik személyiségű kutyafajta tetszik jobban. És még azt hozzá tenném, hogy mindegyik kutyafajta hűséges, ez nem érv egyik fajta mellett sem. :-) Ráadásul mindkét felsorolt fajta társasági kutya, úgyhogy a szeretetükből nem lesz hiány, akármelyiket választod.
Ha sehogy sem tudsz dönteni, akkor legyen mindkettő. Persze csak valódi tenyésztőtől, a benyomott arcú kutyák így is elég macerásak és problémásak. (szem problémák, fog problémák, légzési gondok). Úgyhogy mindenképpen jó tenyésztőt válassz szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!