Megéri így kutyát tartani?
Bolondulok a kutyákért, a szüleim fülét mindig rágtam, hogy legyen egy.
Arra a döntésre jutottunk, hogy mivel tudtunk venni egy lakást u.abban a panelban, én oda költöznék és ott lehetne egy kutyám.em én
De most kérdezem én, megérné így kutyát tartani!?
(nem tudok elköltözni)
Bunkó válaszokat nem kérek!
Virry, marha nagy badarságot írtál. Először is egy csivava ( és semmilyen más kutya) nem szedi szét a lakást, ha le van mozgatva rendesen. A kérdező pedig nem kutyafajtát kért, hanem véleményt arról amit tenni készül.
Kérdező: Tehát elköltözöl egy másik lakásba ugyanabban a panelban, ahol most is laksz, és lehetne kutyád. Nem látom akadályát. Napi 3-4 séta, ebből egy min. 1 órás, legyen lefárasztva a kutya és nem lesz gond.
Marha jó neked, hogy csak egy kutyát kérsz és egy lakást is kapsz hozzá!
Igazából mi a gondod? Most ott fogsz lakni vagy nem? Ha nem akkor hülyeség, ha igen, akkor meg semmi probléma.
Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nem tudtam, hogy hülyeség-e azért elköltözni a lakásunkból, hogy kutyám legyen.
Lenne rá elég időm.(a kutyára)
Végleg ott maradnék.(az új lakásban).
Nem azért vették a szüleim (eredetileg) azt a lakást, hogy ott én meg a kutyám lakhassunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!