Egy kb.400 négyzetméteres kertbe, jó körülmények között milyen kutyát lehetne tartani?
Lehet 1000 négyszetméteres kerted is, ha nem tudsz foglalkozni a kutyával.
Olyan, mintha egy gyereket bezárnál egy hatalmas játszóházba és leszarnád.
Ne vegyél kutyát, ha nem tudsz foglalkozni vele.
A legrosszabb dolog a kutyának az, ha nem lehet a gazdájával.
Kedves előző kettő!Szövegértés 3.osztály!!!!!!!!!
Tud vele foglalkozni,leirta szép hosszú, összetett mondatban!!!!
Egy Huskyt nagyon nehéz nevelni,makacsak,önfejűek.A Bernit nem ismerem,de rá voksolnék.Én egyiket se tartanék.
Akkor inkább berni pásztor, neki jóval kevesebb a mozgásigénye, mint a huskynak!
Persze a sétától függetlenül minden nap kell vele foglalkozni!
#3 idéznéd, hol írt ilyet?
Mert én csak annyit látok, hogy nem is tudja minden nap sétáltatni a kutyát.
"Tud vele foglalkozni,leirta szép hosszú, összetett mondatban!!!!"
Neked a kétnaponta sétáltatás megfelelő?
A kétnaponta és hétvégenként való sétáltatás is messzemenőleg sokkal több, mint amit a magyar gazdák nagy része megtesz a kinti kutyákkal. Lehet hogy nem tökéletes, de ha emellett legalább 30percet aktívan foglalkozik még vele naponta, akkor az egy kisebb mozgásigényű kutyának megfelelő.
A kérdezőnek:
Nem a kert mérete ami igazán fontos, hanem az, hogy legyen vele foglalkozva. Ha nincs másik kutya akivel játszhatna, akkor nem fog egész nap rohangálni, mindegy mekkora helyen tehetné meg. Szerintem a berni pásztornak valamivel kisebb a mozgásigénye így azt választanám.
De a sétáltatáson kívül minden kutyának kell a társaság, a család, gazda közelsége és ha nem is viszed el minden nap sétálni, attól függetlenül ugyanúgy rá kell szánni valamennyi időt labdázásra, tanításra... ezt mind lehet a kertben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!