Yorki fülragasztása! Ti hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
Amikor elhoztuk a tenyésztőtől 10 hetesen fel volt ragasztva, mi levettük, sírt szegénykém mert a ragasztó húzta a szőrét. Később nem raktuk vissza, sajnáltuk meg a szőr is megnőtt a fülén. Most 4 hónapos, tegnap a kozmetikus megkopasztotta a fülén a szőrt. Reggel felkötöttük úgy, hogy 2 hosszú Leukoplast csíkot tettünk a fülére, egyet előlről egyet hátulról. Holnap orvos előtt leszedjük, aztán másnap vissza. Van esély rá hogy feláll neki ha kap mindennap porcerősítőt (péntektől), 1 hétig felkötjük aztán 2 nap szünet (1 hónapig kb.)? Nálatok ez hogy volt?2012. jún. 21. 17:29
11/17 A kérdező kommentje:
Semmi gond, csak nem szeretem a sok embert itt gyakorin akik minden mellékes információ nélkül támadják az embert. Nem akarok én rosszat a kutyának, nem tennék vele olyat ami számára fájdalmas. Egyébként az állatorvosunk azt mondta, hogy tőből lóg a füle és most hogy fogzik már nem fog arra koncentrálni hogy azt erősítse. Szerinte még műtéttel sem lehet felállítani már neki, kiskorába kellett volna. :( Sajnos úgy tűnik lőttek a kiállítási karriernek a saját butaságunk miatt.
2012. jún. 23. 11:01
12/17 anonim válasza:
Sajnálom. :( De azért reménykedjünk, hátha valami csoda folytán mégis feláll majd a füle. Egy darabig úgyis fel volt ragasztva. Talán ha rajta marad még a ragasztó, akkor sikerül. Talán. :(
13/17 anonim válasza:
Meg lehet adni nekik túrót, joghurtot, abban is van kalcium. Olyat is olvastam, hogy fogzáskor átmenetileg lekonyult a kutyus füle, aztán a ragasztás újra helyrehozta. Csak kell neki kalcium, hogy mindkét dologra tudjon koncentrálni. Szerintem ne add fel, próbálkozz.
Hogy kötözted fel? Én néztem egy-két helyen, hogy segít, ha a füleket is összekötöd ragasztóval, így:
14/17 A kérdező kommentje:
Igen, így volt összekötve. Joghurtot, sajtot kap. Szerintem hiába mondja a doki nem lóg tőből a füle. Egy kis rész feláll (kb. fél centi) a többi lelóg. Háát meglátjuk. Legfeljebb nem megyünk kiállításokra. :)6
2012. jún. 23. 19:10
15/17 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy van még remény. :) Te látod, mennyire lóg és mennyire áll már fel. Olvastam biztató dolgokat, hogy ugyanilyen fogzós kutyáknál már elveszettnek látszott a helyzet, aztán csak felállt neki. De ha mégsem, akkor is biztos nagyon édes házikedvenc lesz! Amúgy kiállításra vinni sem lehet ilyen példányt? Mert lehet, hogy csak a fülére vonnának le pár pontot és ha amúgy kiváló, talán javasolják is a tenyésztését és az utódai nyertesek lesznek. Bár lehet, hogy hülyeséget mondok, nem értek az ilyen kiállítós dolgokhoz. :)
16/17 anonim válasza:
1-es. Te nagyon tájékozatlannak tűnsz a kiskutyák terén.
Az én kiskutyámnak is állt a füle, de egy oltás után a bal füle lekonyult. És tényleg lehetséges, hogy egyes kutyáknak az oltás miatt vagy esetleg a fogcserélődés hatására kunyul le a fülük.
17/17 anonim válasza:
Az okoskodoknak! Nem mindegy h all e fule vagy log! Nem divatbol! De ha mar ennyi penzt kiad erte az ember akkor igenis alkjon a fule es nezzen ki yorki modjara! Kulonben meg 1000x egeszsegesebb a kutyanak is ha all afule! Sok irigy penztelen id.iota irkal ide.. akiknek nincsen penzuk yorkira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!