3 éves csivava kutyusom mindenkit megugat, kivéve engem. Miért van ez?
Nagy szerencséd volt akkor.
Kicsit úgy érzem a szavaidból, mintha még büszke is lennél rá, hogy egy ilyen kis neveletlen és harcias kutyád van.
Azt leírhatnád, hogy mikor erőszakoskodik más kutyákkal akkor azt, hogy reagálod le, meg hogy jártál e vele valaha kutyás közegbe játszani, ismerkedni?
Nem, egyáltalán nem vagyok rá ezért büszke, próbálom is nevelni, csak sajnos sikertelenül:(
Azokkal a kutyákkal erőszakoskodik, amelyeket én simogatok, vagy odajönnek hozzám barátkozni. Én ilyenkor rákiabálok a kutyámra, esetleg egy nagyon pici pacsit adok a fenekére, jelzésképpen, hogy rosszat csinált. Nem jártam vele kutyás közegben, viszont sok barátja van. Úgy értem amíg apával laktunk (elváltak a szüleim) 4 kutyával élt együtt, őket nagyon szereti. De más kutyákkal képtelen kapcsolatot kialakítani.
Gondolom nem vagy vele következetes meg úgy általában véve fogalmad sincs az egész kutya nevelés témáról. Még nem késő, irány a kutyasuli, és olvass sok könyvet ebben a témában.
És mindig legyél következetes. Attól, hogy pici még nem kell elnézni neki nemkívánatos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!