3 éves csivava kutyusom mindenkit megugat, kivéve engem. Miért van ez?
Hát az egész család úgy bánik vele mint egy csecsemővel, főleg én..
akkor lehet hogy ebben van a hiba?
3 évesen még nem túl késő elkezdeni a nevelését, kezdj el utánajárni (de esetleg suliba vinni lenne a legjobb) hogy miből áll egy kutyanevelés.
Példaként, nemrég került a lakótelepre egy fiatal pár, akiknek csivavájuk van. Érdekes mód, az a kutya szocializálva van, rendesen közlekedik, nem akarja megenni az én 20 kilós kutyámat, ha odamegy, hanem összeszagolnak és megy tovább. Van egy másik srác is, akinek szintén csivavája van, vele még játszani is szokott kicsit az enyém, és az se aggresszorkodik. Szóval lehet ezt jól csinálni, csak fel kell fogni, hogy azért mert 50 deka az egész kutya, attól az még KUTYA.
ÓÓ az enyém nem szaglászik össze kutyákkal. Ha egy kutya 2 méterről megközelít engem, beleharap a lábába. Tegnap a hugom 8 éves Dobbermannját megharapta.
de ez az iskola dolog jó ötletnek tűnik, köszi a tanácsokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!