Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 3 éves csivava kutyusom...

3 éves csivava kutyusom mindenkit megugat, kivéve engem. Miért van ez?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 10:17
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ha egy nagyon egyszerű választ vársz, akkor azért mert nincs megnevelve, nem érzi magát veled biztonságban, ezért úgy érzi neki kell fellépnie, ha nem akarja hogy bántódása essen.
2012. jún. 21. 10:19
 2/23 anonim ***** válasza:
Mert nem tanítottad meg, hogy nem kell ugatni mindenkire.
2012. jún. 21. 10:20
 3/23 A kérdező kommentje:
Egyszer sem ütöttem meg, de mindig rászólok hogy hagyja abba. Nem tudom hogy számít-e valamit, de nagyon el van kényesztetve. Ágyba kapja a reggelit, stb..
2012. jún. 21. 10:27
 4/23 anonim ***** válasza:
Kicsit elkényeztetve? Könyörgöm, attól, hogy pici attól még kutya, és nem egy kisbaba.
2012. jún. 21. 10:30
 5/23 A kérdező kommentje:

Hát az egész család úgy bánik vele mint egy csecsemővel, főleg én..

akkor lehet hogy ebben van a hiba?

2012. jún. 21. 10:34
 6/23 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hanem biztos:)
2012. jún. 21. 10:38
 7/23 anonim ***** válasza:
Igen, ebben van a hiba. A kutya az kutya és nem csecsemő.Lehet szeretni, kényeztetni, de úgy, mint egy kutyát.
2012. jún. 21. 10:40
 8/23 anonim ***** válasza:

3 évesen még nem túl késő elkezdeni a nevelését, kezdj el utánajárni (de esetleg suliba vinni lenne a legjobb) hogy miből áll egy kutyanevelés.

Példaként, nemrég került a lakótelepre egy fiatal pár, akiknek csivavájuk van. Érdekes mód, az a kutya szocializálva van, rendesen közlekedik, nem akarja megenni az én 20 kilós kutyámat, ha odamegy, hanem összeszagolnak és megy tovább. Van egy másik srác is, akinek szintén csivavája van, vele még játszani is szokott kicsit az enyém, és az se aggresszorkodik. Szóval lehet ezt jól csinálni, csak fel kell fogni, hogy azért mert 50 deka az egész kutya, attól az még KUTYA.

2012. jún. 21. 10:45
 9/23 A kérdező kommentje:

ÓÓ az enyém nem szaglászik össze kutyákkal. Ha egy kutya 2 méterről megközelít engem, beleharap a lábába. Tegnap a hugom 8 éves Dobbermannját megharapta.

de ez az iskola dolog jó ötletnek tűnik, köszi a tanácsokat! :)

2012. jún. 21. 10:50
 10/23 anonim ***** válasza:
Az én kutyám tuti szétszedné, ha beleharapna és ezzel más kutya is így van még az életébe is kerülhet hogy félre van nevelve
2012. jún. 21. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!