Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítséget kérnék 8 hetes...

Segítséget kérnék 8 hetes rottweiler szuka kiskutyám Paróvírusban szenved, Múlt hét csütörtökön fogadtam örökbe egy állatmenhelytől. Tudni szeretném milyen esélyei vannak a gyógyulásra?

Figyelt kérdés
Kicsi Lizit múlt héten szerdán fogadtam örökbe egy állatmenhelytől, a kutyus már csütörtök éjjel hányt, péntek óta folyamatos kezelés alatt áll. 8 szurit kapott, infúziót is hétfőn este, tegnap egyszer volt véres hasmenése, azóta nem volt, de sokat hányik, nincs kiszáradva, itatom, több gyógyszert kap, Beba Pro Ha 1 hypoalergén baba tápszerrel etetem.Ma már egyedül ivott vizet, még sokat fekszik, de a gyógyszerbeadásnál harcol velünk ma reggeltől! Tudni szeretném mik az esélyei Lizimnek? Ma felhívtam az állatmenhelyt és szóltam, a paróvírusról ők már kettő másik kutyusnál észlelték a vírust egyik meggyógyult másik sajnos nem. Oltást megkapta ott a menhelyen múlt hét szerdán akkor került oda reggel.

#Paróvírus
2012. jún. 20. 12:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Jó hír a rosszban!

Rendbe fog jönni a kicsi és igen hálás lesz azért, amit tettél vele, hogy meggyógyuljon. Hidd el, még szorosabb lesz a kapcsolatotok. Viszont vigyázz, el ne rontsd, ha meggyógyul :))

2012. jún. 21. 23:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Még annyit...

Ha egy orvos azt mondja, nem tudja pontosan mi a baja a kutyának, keresni kell másikat és van mindenféle labor, vizsgálat, amivel meg lehet tudni a baj okát. Addig kell menni, míg ilyen orvosra nem akadsz, ha valaha ilyen helyzetbe kerülsz.

2012. jún. 21. 23:44
 23/24 A kérdező kommentje:

Örömmel mondhatom mindenkinek Lizi teljesen rendbe jött!:)))

Ugat, játszik, harapdál, nagyon jó kedve van, rengeteget futkároz, igazi, kis kölyök kutya!:))))

Megtaláltuk, a legjobb állatorvost, aki már szinte a halálból hozta vissza őt!

2012. jún. 22. 09:14
 24/24 anonim ***** válasza:

Legyen az együtt töltött sok-sok évetek innentől csak öröm!

Az orvos mellett pedig tarts ki!

Nagyon sokan akár 100 km-t is képesek menni, ha ott találnak számukra megbízható orvost.

2012. jún. 22. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!