Segítséget kérnék 8 hetes rottweiler szuka kiskutyám Paróvírusban szenved, Múlt hét csütörtökön fogadtam örökbe egy állatmenhelytől. Tudni szeretném milyen esélyei vannak a gyógyulásra?
Lizike sokkal jobban van!:))) Gyönyörű fényes újra a szőre, rengeteget iszik magától, enni még nem mer mert fél, hogy kihányja, viszont a tápszer ellen harcol, nem ízlik neki, meg akar harapni, egyszerűen nem tudom már neki adni, jó erőre kapott! Ül a kaja előtt nagyon gondolkodik, hogy egyen e?! Reméljük legyőztök a parvót, nagy nehézségek árán!
Az előző kommmentre írnám Lizi rendes állatmenhelyről került hozzám oda akkor szerdai napon került be a kutyus, megkapta az oltást és már tették is fel egy közösségi oldalra, hogy elvihető, telefonon le is foglaltam, és másnap hoztam haza 1 napot töltött a menhelyen! Ott nekem azt mondták azért kerestek ilyen gyorsan neki gazdát mert a kis rottweilerek minden betegséget elkapnak hamar és féltették ott a menhelyen!
Felelőtlenség volt az egész eljárás.
Azonnal oltani, azonnal odaadni. Nem jó menhely, nem jó magyarázat.
A lényeg, meggyógyul a kiskutyád! Kívánom, ritkán járj életében orvoshoz vele ezentúl és éljen veled sok-sok évet !
A parvónál a bélbolyhok eltűnnek szinte teljesen. Add csak neki azt a tápszert valahogy. Ha igazán éhes lesz, meg fogja enni.
Örülök, hogy túl vagytok a nehezén, mielőbbi teljes felépülést kívánok!
A tápszert tényleg add be neki bármi áron, az most nagyon fontos! Probiotikum és vitaminok is kellenének.
A menhely óriásit hibázott, mert hacsak nem a saját gazdája adta le oltási könyvvel együtt, melyben szerepeltek a kölyökkori oltások, akkor két hétig megfigyelés alatt kellett volna tartani és utána adhattak volna neki oltásokat és kerülhetett volna gazdához!
Én is menhelyről hoztam a kutyámat 9 hónaposan: saját gazdája adta le hétfőn oltási könyvvel, mindenféle oltásokkal együtt, ezért már csütörtökön elhozhattuk :)
Egy vizsgálattal ki lehetett volna mutatni, milyen fertőzése van a kiskutyának.Már az elején meg kellett volna csinálni. Az a legkevesebb, hogy a menhely orvosa veletek megy.Az ő felelőssége nagyon is az egész valahol. Egy jól felszerelt kórházban, rendelőben minden szükséges vizsgálatot el tudnak végezni. Ha bent tartják, a szükséges infúzió, miegymás azonnal használható nála.
Szorítok annak a kiskutyának, hogy végre élvezhesse a szerető gazdát, családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!