Kinek van itt Rottweilere?
Nekem Augusztus körül hozzák a Rottim és azt mondták az anya 56 centi 38 kilo, az apa meg 65 centi 55 kilo,
Azt mondták hogy Szuka kutyát kértem azt mondták kb 55-58 centi lesz szeretnék képről látni ilyen méretű kutyákat kb.
És nem sok érte 60 ezer forint?
De elsősorban képeket kérnék ha tudtok valahonnan előre is köszönöm.
Nekem 4 van.
elsőt ajándékba kaptam,másodikat 25ezerért vettem,harmadikat 10ezerért,az utolsót(Militant) meg 75-ért.
Különbség csak annyi,hogy akit kaptam annak semmije se volt meg.Értem erre (oltások,chip,törzskönyv...)
Militant-nek pedig összes oltása,útlevél,törzskönyv,chip megvan...
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy soha nem fogom megbánni,hogy megvettem őket.Igaz,hogy ha most gondolkoznék kutyavásárlásban nem adnék ki ennyit,de hogy ugymondjam "megérik a pénzüket"!:) ja és ezt mindenkinek elmondom aki rottweiler vásárlására teszi a fejét,hogy HARCIKUTYÁK,őket fegyelmezni KELL,ha ez el marad régen rossz...
Ezt leszámítva én csak jókat tudok rolluk elmondani!:)
Egy csivavával élnek együtt,kell nekik a mozgás,de minden pillanat amit velük tölthetek maga a mennyország. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!