Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek szerintetek?

Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés
Kutyám (argentin dog) beleesett a pakurába és a feje kivételével mindene olyan lett épp h kitudtuk szedni belőle. Ezt követően amit letudtunk szedni róla az lejött és még gázolajjal dörzsöltük mert csak az oldja semmi más.Családban megy a veszekedés hogy tesóm szerint nincs értelme kutyasamponnal még átmosni de szerintem elég fontos lenne mivel ez az anyag mérgező is.Szóval segítségeteket kérném bármilyen ötlet h mivel szedhető le ról vagy h ti mit tennétek. válaszotokat előre is köszönöm
2012. jún. 19. 18:12
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem fürdessétek le kutyasamponnal nem tudom miért kell ezen veszekedni.
2012. jún. 19. 18:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért kell ezen veszekedni. Semmi baja nem lesz ha megfürdeted. A tesód sajnálja a vizet vagy mi?
2012. jún. 19. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Tesódat is lökd bele majd mondd meg neki h szedje le magáról, de nem használhat vizet és le se fürödhet utána.
2012. jún. 19. 18:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!