3 hónapos német juhász hajlamos elszökni?
Van egy hatalmas kert, ahol tartjuk, és sajnos sokszor járnak a háziak autóval ki-be. Nem tudom, hogy amíg beáll az autós, és becsukja a kaput, addig kiszökne a kutyám, vagy nem hajlamos a német juhász erre?
Nem arra vagyok kiváncsi, hogy ha tüzelnek a szukák, akkor kiszökik, mert kan, és még nem ivarérett.
Hanem arra lennék kiváncsi, hogy szeret e elszökdösni ez a fajta kutya?
1. válaszadó vagyok.
Mikor jön haza apósod, akkor te nem vagy otthon ?
Lehetne olyan megoldás, hogy mobilon megcsörget , mikor jön haza, és akkor, aki épp otthon van a kutyust megfogja, és már nem szökik el.De idővel, vagyis minél hamarabb értesd meg vele, jobb neki a kapunk belűl.
Remélem segítettem. :$
Na az jó lenne majd megpróbálom azt a pórázos témát, csak az a baj, hogy após eleve láncra akarja verni a kis drágámat, de én nem engedem neki....
És amugy tesz rá, hogy mi kértük arra, hogy becsukja maga után a kaput... Megmondom őszintén, hogy néha már rémképeket látok magam előtt....
De azt is megmondtam a páromnak, hogyha após nem tartja be a dolgokat, akkor nem leszek szalonképes!
Sajnos én ugy veszem észre, h após nem nagyon szereti az állatokat....
Asszem nem lesz felesezés apóskával...
Nagy ívben sz@rik a kérésemre!!!
Azt mondja, hogy ha nem zárjuk be egy 2szer kettes kennelbe, vagy ha nem verjük láncra, akkor őt n em érdekli.... Ez egy érzelem mentes unintelligens ember.. Ma sokat sirtam, mert nem értem, h egy édes kis állatot hogy lehet gyűlölni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!