1 hónap múlva megérkezik a golden retriever kiskutyánk, addig is szeretnénk felkészülni az érkezésére. Az alap dolgokon kívül mit szerezzek még be neki?
Hat ami nekem igy most hirtelen eszembe jut es talan meg nektek nincs. Hordozhato itato, ilyen felliteres palack meretu, fressnapfban vagy alphazooban lehet kapni,kutyasetaltatashoz nyaron fontos,nehogy kiszaradjon a kutyus.
Akkor mindenfele ragojatek,fogvaltaskor nagyon szeret majd ragni a kutyosod.
Zoldkagylos izuletvedo,allatorvosodt kerj tanacsot.o melyiket javasolja.
Es nagyon fontos a JOMINOSEGU KUTYATAP! Tudod mar mivel fogjatok etetni a kutyust?
Ja, a kaját elfelejtettem. Akitől hozzuk a kutyát, ezt az oldalt ajánlja, mert itt jó minőségű tápok vannak.
Azt mondta, hogy aszerint válasszak majd tápot, hogy milyen "életmódot" fog élni a kutyám.
Tenyesztotol veszed a goldid? Ha igen megkerdezhetem melyik kennelbol? Megirhatod akar privatba is,de ha nem akarod elmondani, semmi gond.
A goldenek nagytestu kutyak es eleg hirtelen nonek,ezert kell nekik az izuletvedo az elso masfel evukben mindenkeppen. Az nagyon jo ha sok mozgast biztositasz a kutuysodnak,de kolyokkorban ezzel is vigyazni kell, nem szabad eroltetni oket,kimelni kell az izuleteiket,csontjaikat,annyit mozogjanak amennyi nekik jolesik.
Szia!
Csak egy megjegyzés a bilétával kapcsolatban: még véletlenül se a kutya nevét írd vagy irasd rá, mert ha ellopják, rögtön tudják, hogy lehet szólítani, és akkor nem tűnik fel, hogy lopott a kutya, meg ők is könnyebben bánnak vele. Tehát: a bilétára a Te vezetéknevedet írd és az elérhetőségedet. A chip alapján úgyis be tudnak azonosítani téged és megtalálnak (a jószándékú emberek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!