Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 hónap múlva megérkezik a...

1 hónap múlva megérkezik a golden retriever kiskutyánk, addig is szeretnénk felkészülni az érkezésére. Az alap dolgokon kívül mit szerezzek még be neki?

Figyelt kérdés
Alap dolgokon a fekhelyet, játékokat, pórázt, nyakörvet, etetőt-itatót, kutyakaját értem. Ezeken kívül mit tanácsoltok még, ami segíthet esetleg a kutya nevelésében, tartásában? Élősködők ellen frontline spray-t fogok használni.
2012. jún. 17. 10:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Most jut eszembe, a kutyusok chipezve lesznek, benne van az árban és a szerződésben, amit tegnap aláírtunk, úgyhogy azzal már nem kell bajlódni.
2012. jún. 17. 11:15
 12/30 anonim ***** válasza:

Hat ami nekem igy most hirtelen eszembe jut es talan meg nektek nincs. Hordozhato itato, ilyen felliteres palack meretu, fressnapfban vagy alphazooban lehet kapni,kutyasetaltatashoz nyaron fontos,nehogy kiszaradjon a kutyus.

Akkor mindenfele ragojatek,fogvaltaskor nagyon szeret majd ragni a kutyosod.

Zoldkagylos izuletvedo,allatorvosodt kerj tanacsot.o melyiket javasolja.

Es nagyon fontos a JOMINOSEGU KUTYATAP! Tudod mar mivel fogjatok etetni a kutyust?

2012. jún. 17. 11:19
 13/30 A kérdező kommentje:
Ez az ízület védő nagyon jól hangzik, mivel nagyon sokat szeretném mozgatni a kutyát, vízparton lakunk, ezért rengeteget fog úszni, futni. És ha egyszer eljutunk nyaralni(ami valószínű még nagyon messze van:( ), akkor szeretném őt is vinni. Szóval úgymond nem lesz kímélve a kutya. A szülők szűrve vannak mindenféle betegségre, de jobb az elővigyázatosság. Köszi a válaszod!
2012. jún. 17. 11:34
 14/30 A kérdező kommentje:

Ja, a kaját elfelejtettem. Akitől hozzuk a kutyát, ezt az oldalt ajánlja, mert itt jó minőségű tápok vannak.

[link]

Azt mondta, hogy aszerint válasszak majd tápot, hogy milyen "életmódot" fog élni a kutyám.

2012. jún. 17. 11:38
 15/30 anonim ***** válasza:

Tenyesztotol veszed a goldid? Ha igen megkerdezhetem melyik kennelbol? Megirhatod akar privatba is,de ha nem akarod elmondani, semmi gond.

A goldenek nagytestu kutyak es eleg hirtelen nonek,ezert kell nekik az izuletvedo az elso masfel evukben mindenkeppen. Az nagyon jo ha sok mozgast biztositasz a kutuysodnak,de kolyokkorban ezzel is vigyazni kell, nem szabad eroltetni oket,kimelni kell az izuleteiket,csontjaikat,annyit mozogjanak amennyi nekik jolesik.

2012. jún. 17. 11:46
 16/30 A kérdező kommentje:

[link]

Ő ezeket a kajákat ajánlotta, azt mondta semmiképp se etessem a kutyát "teszkós" kajával. Amíg meg kicsi, addig ugyebár kölyöktáppal etetem, adott is egy zsákkal, ilyet:

[link]

2012. jún. 17. 11:46
 17/30 anonim ***** válasza:
En is igy gondolom,hogy minosegi tappal kell etetni. A kennels favourite tappal nincs tapasztalatom, a royal canin egy jo tap. Nyugodtan etethetsz azzal is. Ha meg szukseged lenne kutytap tippre, akkor amivel nekem a legtobb tapasztalatom van es nagyon szeretem, az a purina pro plan puppy sensitive lazaccal es rizzsel tap.
2012. jún. 17. 11:58
 18/30 anonim ***** válasza:
Melyik kennelből hozzátok?
2012. jún. 17. 14:52
 19/30 anonim ***** válasza:
Én viszont nem ajánlom a royal canint, egyre többen állnak át tenyésztő, és sportkutyás ismerőseim, mert tele van búzával (asszem:DDD)..és sokaknak nem is válik be..egy 15 kgs zásk meg nem ér meg 18ezret egy ilyen nagy testű kutyának ilyen minőséggel..
2012. jún. 17. 19:18
 20/30 klopusz ***** válasza:

Szia!

Csak egy megjegyzés a bilétával kapcsolatban: még véletlenül se a kutya nevét írd vagy irasd rá, mert ha ellopják, rögtön tudják, hogy lehet szólítani, és akkor nem tűnik fel, hogy lopott a kutya, meg ők is könnyebben bánnak vele. Tehát: a bilétára a Te vezetéknevedet írd és az elérhetőségedet. A chip alapján úgyis be tudnak azonosítani téged és megtalálnak (a jószándékú emberek).

2012. jún. 17. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!