Mi baja lehet a kutyámnak?
Tenyésztőktől kaptunk egy 2 éves Shih-tzu kutyust.4 napja nálunk van és csak egy helyben fekszik alig eszik/iszik. Mindene megvan azon kívül hogy emeletes házban lakunk, de sűrűn le szoktuk vinni.
Tudom hogy neki 2 év után furcsa ez a változás és ez miatt bánatos de mégis meddig tart ez az állapot/mi baja lehet?
Elég nagy meleg van az is megviseli a kutyák szervezetét,enyémek is kivannak:) De tiednél biztos a fő ok hogy furcsa neki,shih-tzu olyan szinten társasági és érzelmes fajta hogy én elhiszem hogy megviseli ez a dolog nagyon. Adj neki időt,ne erőltess rá semmit,pár hét és szerintem újra normális lesz minden!
Hogyhogy tenyésztőnél volt 2 évig?
Furcsa, tenyésztő nem szokta 2 évután továbbadni a kutyáját, én legalábbis nem tudnám megtenni. Nekem is van olyan akivel végül mégsem tenyésztettem, de velem él ma is 7 évesen. nem tudnámodaadni 2év után.
Biztos,hogy tenyésztő adta? És biztos egészséges? Dokinál már voltatok vele?
Azért egy normális tenyésztő szemében nem kéne rögtön értéktelennek lennie a kutyának csak azért, mert képtelen szülni. Attól még ő egy teljes értékű kutya, tökéletes társ.
Meg egyáltalán, hogy derült ez ki két évesen? Én úgy tudom, hogy három éves kor előtt nemigen szoktak almot lehozni...
(én nem adok oda egy kutyát se ha meddő, de ezt nem is tudom meg 3-4 éveskor előtt.Szerintem a"tenyésztő" fedeztette az első tüzeléstől kezdve :( )
Ivartalanított a kutya? Ha nem akkor az orvos csinált ultrahangot a méhéről? Nincs méhgyulladása? Vérkép volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!