Mi baja lehet a kutyámnak?
AZ sem biztos, hogy a levest ő ette meg...bármi játszhat, bélproblémától kezdve a babéziáig...célszerűbb lenne orvoshoz vinni, mint hagyni, hogy magányosan szenvedjen a házában.
2012. jún. 6. 16:04
Milyen csontot ha csöveset lehet beleszúródott valahová, de pl kezelt az állatorvos a múltkor előttünk egy terriert akinek bélgyúlóadása volt szerinte a sok csonttól (habár a mi állatorvosunk tilt minden csontot a kuktáknak szóval lehet hogy ezt eltúlozta)
2012. jún. 6. 16:05
A csont-tól lehet szorulása, de nézzétek meg a gerincét, hogy nem fáj e neki? Az ilyen nagytestű kutyáknál előfordul displasia is.
2012. jún. 6. 16:05
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos a környéken nincsen megfelelő állatorvos ,mivel aki van részeges és azt csak a sertésekhez meg ilyesfajta haszonállatokhoz hívják .Amúgy amikor kijön a házából nagyon pl.amikor engedem le a kertbe normális csak amikor már ott fekszik néha nyuszit és ez már zavar.
3 megoldás van. 1.: írogatsz a gyakori kérdéseken és közben reménykedsz, hogy rendbe jön a kutyád. 2.: elhívod az elérhető állatorvost és bízol benne, hogy nem nagyon részeg és eltalálja a diagnózist. 3.: szerzel autót, bepakolod a kutyát és elviszed egy rendes állatorvoshoz, aki tud esetleg rajta segíteni.
2012. jún. 6. 16:23
Állatorvoshoz kéne vinni. De gondolom annyit nem ér a kutyád élete,akiért felelősséget vállaltál ,hogy berakd a kocsiba és elvidd egy normális orvoshoz.
Amúgy ha ilyen szarokkal eteted,mint leves,meg egy nagy tányér cosnt ami a kutyának csak nasi,és ha sokat eszik végzetes bajai is lehetnek belőle,ne csodálkozz ,hogy szarul van.A tejről nem is beszélve. A kutya ragadozó állat,és fehérje kell neki nem sós lé meg tej.Miért nem ehet szerencsétlen normális,neki való tápot? Látod,hogy fáj neki valamije és szarul van,mivel 3 napja meg se mozdul és ide irogatsz.Azt akarod,hogy meghaljon??? Mert lehet,hogy meg fog.
2012. jún. 6. 16:37
Már kicsit idegesitő,hogy a 21. században a falusi parasztopk még mindig disznónak hiszik a kutyát amivel minden moslékot meg lehet etetni....
És én is falun lakom,úgyhogy akinek nem inge ne vegye magára..
2012. jún. 6. 16:39
8/12 A kérdező kommentje:
Ha elég ismereted lenne a kutyatápról akkor te se etetnéd vele az állatodat.
Ja helyette adnám neki a moslékot .. a kutyatáp azért KUTYAtáp mert kutyáknak való.Már a normális minőségű.Sétálni se viszed,szart etetsz vele,és ha beteg még akkor sincs benned annyi,hogy állatorvoshoz vidd.. egy állatkínzó vagy semmi más.
2012. jún. 6. 22:03
Én sem adok csak kutyatápot, vegyes kaja van...én is hallottam ezt-azt a tápokról, ezért inkább megfőzöm a csirkenyakat...DE, nem ez a lényeg!!! Elvitted a kutyádat már orvoshoz? Vagy tényleg képes vagy négy napja elnézni a szenvedését?
2012. jún. 7. 10:15
Kapcsolódó kérdések: