Mi baja lehet a kutyámnak? ( Többi lent )
Figyelt kérdés
Csivavámnak reggel még nem volt semmi baja jó kedvűen futkározott. Mire haza értem ásott egy hatalmas gödröt és abba feküdt bágyadtan és reszketett. Megmértem a lázát a testhője normális. Széklete van az is normális állagú. Inni is iszik. Lehet, hogy csak melege van? Hívtam a dokit de ő azt mondta, hogy biztos az időváltozás miatt ilyen mert tényleg semmi olyan dologra nem utalnak a tünetek...:/ Illetve akkor volt ilyen a kutyusom mikor tüzelni készült. Januárban tüzelt utoljára lehetséges, hogy ilyen hamar újra tüzelne? Akkor voltak neki először kölykei és kb 1 hete, hogy elvitték a kicsiket. ( tk-s,tenyészszemlés,díjnyertes kutyus ) Csak sajnos még én vagyok kezdő.2012. máj. 25. 14:07
1/2 anonim válasza:
Hát elsőre nekem a láz ugrott be, de írtad hogy a testhője normális... Nem tudom. Nyilván az orvos sem tudott ennyiből kisütni valamit, nekünk se fog menni. Egyébként lehet hogy tüzelni fog, végül is már majdnem öt hónap eltelt.
2/2 anonim válasza:
lehet hogy csak melege volt :) Ma nagyon ingadozik a hőmérséklet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!