Utazás kutyával Paralia környékére?
Ez nem jò hír :(
Imàdom Paraliat, 1-2 éven belül tervbe volt véve, hogy megyünk kutyástól, de ez elszomorít :(
Nem szeretnénk kutya nélkül menni, ezért is kerestünk/keresünk olyan utat, ami nem repülős. Panzióba nem szívesen adnám be, mert nagyon családfüggő a kutyus, a 81 éves nagymamám pedig nem vállalja el több mint 1 hétre.
Igazából nagyon meglepődtem a kóbor kutyák hallatán. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan népszerű nyaralóhelyen, mint Paralia, ennyire nem figyelnek ilyenre. Ha nem kutyával mennénk, ez akkor sem lenne igazán megnyugtató. Már jártunk Görögországban több helyen is ezt kivéve és mi sehol sem tapasztaltuk a kóborságot.
És a kóbor kutyák hol mászkálnak - a parton, a szállodák között, a sétányon vagy mindenhol?
És ezt leszámítva a turisztikai szolgáltatók hogyan viszonyulnak a turisták kutyáihoz?
(Esetleg horvátországi tapasztalata van valakinek?)
Mi bő 5 éve voltunk Paralian.
Tény, hogy nagyon sok kutya szaladgált szabadon, de a szó szoros értelmében egyik se volt kóbor, "csak" szabadon voltak engedve. Nem nagyon láttam kutyát ott nyakörv nélkül, és kutyapiszkot sosem találtunk. Jó, persze találtunk, de becsületesen szedték.
Én azt mondom, hogy érdemes lenne 1-2 utazási irodában érdeklődni, ha megvan a szimpatikus város, akkor meg fórumokat meglátogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!