2 éves yorkim erősen korpásodik, valami tipp?
Royal Canint kap... most akarok váltani neki Eucanubára, mert elég sok rosszat hallottam a Royalról...
Az olajtól nem lesz hasmenése?
Én yorkim korpásodásával nem csináltak semmit és magától elmúlt:) Kaja is lehet az oka valóban,vagy hogy keveset iszik. Royal tényleg nem valami jó, én most váltottam Pro Planra, ez elvileg jó,de mondjuk az én yorkimnak mind1,jobban szereti a házi kosztot,de néha azért le kell gyűrnie a szárazat is,mégiscsak abban van minden fontos vitamin.
Egyébként kvittagirl válaszával értek egyet teljesen,vidd el dokihoz és az új sampon kb azonnal segíteni fog rajta:) És csak havonta fürdesd max, de ha anyagilag belefér,akkor kutya kozmetikushoz járasd fürdetni meg esetleg nyírni vagy ami kell. :)
Ne válts Eukanubára, kb ugyanolyan rossz, mint a RC!!!
Mivel keveset eszik, sokkal jobb minőségűt is etethetsz, pl Acana gabonamentesek, Orijen, taste of the wild stb.
De tápváltásnál vigyázz, hosszú, fokozatos átállás legyen, akár 3 hét is, ha érzékeny gyomrú.
Az olajból pedig kevés-pár csöpp kell csak, me sem érzi szinte. Nálam a macska (6 kg volt) korpás szőrét hozta rendbe anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!