Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetünk-e a párommal mind a...

Lehetünk-e a párommal mind a ketten falkavezérek?

Figyelt kérdés
2009. júl. 4. 19:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
28%
Ezt inkább "párkapcsolat" kategóriában kellene feltennetek, nem? Egyébként én is az egyenlőségen alapuló párkapcsolatok híve vagyok.
2009. júl. 4. 19:33
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
úgyérted h a kutyád felett lehettek e mind a ketten nos szerintem igen(de ha nem akkor is helyezkedhettek a kutyus felett a ranglétrán)CSAK IDOMÍTÁS KÉRDÉSE
2009. júl. 4. 19:35
 3/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem falkavezérnek kéne nevezni akkor:) Azért vezér, mert a többi, illetve másik felett áll, az irányít. De lehettek mindketten egyenlők. Vagyis szerintem akkor is ki ebben erélyesebb, ki abban. De a mérleg középen állhat akkor is.
2009. júl. 4. 19:35
 4/16 anonim ***** válasza:
50%

előző vagyok:) nekem a kutya eszembe sem juttott, csak az előz hozzászólásából indultam ki, hogy párkapcsolat:) bocsi:)

én úgy tudom nem lehettek mindketten azok. a kutya egy embert tekint a gazdájának.

2009. júl. 4. 19:36
 5/16 anonim ***** válasza:

kedves legelső ha már a kutya kategóriába írta akk gondolhatod h a kutyára vonatkozik a kérdés XD

am lehettek

2009. júl. 4. 19:37
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Fajtától is függ, de alapból nem. Egy vezér van, de ettől Te még előrébb leszel a rangsorban, ergo Neked is szót kell(ene) fogadnia.
2009. júl. 4. 19:37
 7/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok nem sértésből írtam neked előző kommentelő nehogy félreértsd mert télleg kicsit furán fejezte ki magát a kérdés kiírója XD
2009. júl. 4. 19:38
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
SAJNOS NEM
2009. júl. 4. 19:41
 9/16 A kérdező kommentje:
19:33 nem haragszom.Egy jót nevettem.Tényleg nem jól fejeztem ki magam.
2009. júl. 4. 19:46
 10/16 A kérdező kommentje:
A páromra bizonyos dolgokban jobban hallgat,velem játszani szeret.Aminek nem mindig örülök, mivel van vagy 50kg és nem tudjuk leszoktatni az ugrálásról.Védeni pedig, mindkettőnket megvéd.
2009. júl. 4. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!