Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon sajnálom a kiskutyámat,...

Nagyon sajnálom a kiskutyámat, vagy nem is kell?

Figyelt kérdés
Nem tudtam, h feltenni a kérdést. A bichon kiskutyám 6 évig bent volt a házban, ma pedig az elso éjszaka neki, h a garázsban fog aludni. Másfél hónap múlva érkezik a kistesó és anyumék már nem akarták a házban a kutyát. Lehet h jobb is lesz neki, mert anyum verte is szegényt ha valamit rosszat csinált, fél tole. Ugye megfogja szokni? nem tehetek róla nagyon sajnálom. Eddig mindig mellettem volt és most az furcsa, h nincs itt!
2012. jún. 14. 21:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem is akarok lemenni hozzá :(
2012. jún. 14. 22:19
 12/17 anonim ***** válasza:
64%
Könyörgök ajándékozd el a kutyát.
2012. jún. 14. 22:21
 13/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha igazán szereted a kutyust keresel neki egy jobb gazdit.
2012. jún. 15. 07:55
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Amikor reggel lementem hozzá akkor már anyum ott sírt mellette. Biztos a buntudat. Ma viszuk a kutyát nyíratni, mert elég nagy a szore már és szerintem bent lesz. Nem fogom hagyni h a garázsban aludjon. Itt egy kép rólunk :)
2012. jún. 15. 10:28
 15/17 A kérdező kommentje:
2012. jún. 15. 10:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de 21 éves vagyok!!!
2012. jún. 15. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

nagyon édes.Lenne szíved a garázsban hagyni ezt a kutyust? ha 21 vagy állj ki érte és vidd be.

És szűnjön már meg ez a tudat,hogy ha egy kutyának nagy a szőre akkor ki lehet baszni. A kutya egy falkaállat,a társasági kutyák pedig erre lettek kitalálva. Egy nj vagy egy kuvasz,vagy még ezer másik fajta boldogan elvan a kertben (persze sok foglalkozás,tanitás,játék,séta mellett,szóval nem csak kipaterolva) ,de egy bichon arra lett kitenyésztve,hogy ölbekutya legyen,öleb,hallottátok már ezt a kifejezést? Másrészről attól,hogy van szőre még kistestű kutya és télen megfagy kint..és még a szőre is tönkremegy.tudom,nem tél van.

2012. jún. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!