Megéri kutyaiskolába járatni a kiskutyámat?
Jó, hogy a kutyád más kutyákkal tud találkozni.
Jó, hogy bármi gondod adódik, kapsz segítséget.
Jó, mert olyanokkal töltöd el a szabadidődet, akik szintén kutyások.
Nagyon sokszor remek társaságok alakulnak ki, akik máskor is sok közös programot csinálnak együtt.
Ha első kutya és nem értesz hozzá, mindenképp.
Akkor is megéri, ha szeretnél harmóniában élni vele, megérteni őt, képes legyél a számára mindent elmondani az ő nyelvén, illetve ha szeretnéd, hogy bármilyen helyzetben/helyzetből visszahívható és megbízható legyen, és mindezeket nem tudod, hogyan érd el, akkor igen.
Én úgy gondolom, inkább igazi szakemberektől tanuld meg a kutyádat nevelni/tanítani/együtt élni vele, semmint itt a fórumon bármilyen embertől, aki ki tudja kicsoda-micsoda, függetlenül attól, kinek vallja magát.
Én járok a kutyusommal. Kutyaoviba is mentünk ill. most kutyasuliba is. Én nagyon szeretem. Remek program a kutyának is és a gazdinak is. Az én kutyusom nagyon élvezi, látszik rajta, hogy annyira figyel, koncentrál, várja a következő feladatot :)
Nálunk 3 részből áll - engedelmességi, ügyességi, örző-védő.
Csak jókat tudok mondani róla :)
hát ha kutyasuliba nem is, de kutyaovi-ba mindenféleképpen vidd el ,ott nagyon jól tud szocializálódni ,együtt lehet kistestű és nagytestű társaival és később sétáknál nem lesz probléma ,mert barátságos lesz :)
mennyi idős a kutyus amúgy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!