Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Agresszív kutyáknál érdemes a...

At7tila kérdése:

Agresszív kutyáknál érdemes a Cerberos Kutyaiskolába menni?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ti milyen tapasztalatokat szereztetek, amikor az agresszív kutyátokat oda vittétek? És nektek az ár megfelelt, vagy soknak találtátok?

2012. jún. 1. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

http://www.youtube.com/watch?v=q1b6iZlEHCs

Azt hiszem, ez sokmindent elmond. Amúgy személyes tapasztalatom nincs, futólag ismerem csak a társaságot, de szerintem ha valakik, hát ők helyre tudnak rakni agresszív kutyákat.

2012. jún. 1. 21:08
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem mindenképp menjetek el!! Az embertől félős, kiskutyákra támadós kiskutyám mára már teljesen szociális, jól nevelt lett, köszönet a Cerbinek! A többi kutyasulihoz képest egyáltalán nem drága az ára szerintem.
2012. jún. 2. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek. :)
2012. jún. 2. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Mi is agresszív szocin kezdtünk és nagyon hasznos volt. Nagyon jó szakemberek és csak ajánlani tudom őket. Az áraik pedig nagyon barátiak, a népszigeti iskolában egy fele ilyen hosszú foglalkozás több, mint dupla ennyibe kerül. Ráadásul ők nem zsebrerakják a pénzt, hanem állatvédő egyesületeknek segítenek belőle!
2012. jún. 4. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon sokat segítettetek. (:
2012. jún. 4. 14:32
 6/8 Balta Virág válasza:
71%

Szia!

Én és a vizslám a múlt héten vizsgáztunk a cerberosban!

Az oktatókról csak jót tudok mondani,rengeteget tanultam a kutyákról,az együtt élésről a kutya viselkedéséről mit miért csinál! A módszerük jó és hatékony! Csak ajánlani tudom Őket!

2012. jún. 4. 14:39
 7/8 anonim ***** válasza:
33%
Sajnálom, hogy ki kell ábrándítsalak, de én nem ajánlom a cerbit. Mi is oda jártunk és borzalmas volt. A történetünket már többször leírtam ide is, de a lényeg az, hogy igazán a cerbis oktatók és módszerek miatt kezdett el a kutyám rettegni az emberektől. Még sajnos számtalan kisebb-nagyobb problémával hagytuk el azt a sulit, amelyek előtte nem voltak jelen a kutyámnál és amelyek bizonyítottan az oktatók nem megfelelő tudása és módszerei miatt alakultak ki. Az ottani kiképzők felelőtlenek, nem jól képzettek és sokszor rossz tanácsot, technikákat is adnak és alkalmaznak. A tükör módszer vált be nálunk, annak köszönhetően szűnt meg csaknem minden gondunk teljesen, melyet a cerbiből hoztunk. Sajnos, hála az előző sulinak, a kutyám még mindig tart az emberektől, és valószínűleg ez már sosem fog elmúlni. A tükör terápián rengeteget fejlődtünk, de fiatalon érte egy nagyon rossz élmény a cerbiben, és ez nem múlik el könnyen. Nem tagadom, bizonyára már segítettek néhány emberen, de nekem több ismerősöm is van, aki felháborodva hagyta ott ezt a sulit. Két gazdival csaknem egyszerre léptük át végleg a kapukat. Ha utána nézel, kérdező, rengeteg negatív véleményt és tapasztalatot találsz róluk. Nagyon sokan hagyták ott azt a sulit a nem megfelelő módszereik miatt, de persze volt, hogy csak némely kutya problémáit nem tudták kezelni. Azok még a jobbik esetbe tartoztak. Mi is egy vagyont otthagytunk, és csak rosszabb lett a helyzet miattuk. Persze a pénzt nem voltak hajlandóak visszatéríteni, de nem is ez a legfontosabb. Igaz, a tükör suli drágább valamivel, de elhanyagolhatóan keveset fizettem ott ahhoz képest, hogy milyen veszteséges volt a cerbi. Szóval megéri a kicsit drágább, de jobb helyet választani, hidd el.
2012. jún. 14. 18:01
 8/8 Egyed_embere ***** válasza:
74%

Az előző posztoló ha lenne kedves ködösítés helyett konkrét tényeket, szituációkat, neveket, összegeket említeni, az nagyban befolyásolná a szavahihetőségét! Mert ez így, mindenféle tény nélkül csak ostoba, hangulatkeltő vagdalkozásnak, konkrétan hazugságnak tűnik!

Egy Cerberosos tanuló...

2012. jún. 22. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!