Hogyan tudnám lefogyasztani a beaglemet?
már 3 éves, de az utóbbi időben kicsit meghizott (nem én etettem), kb. 3-4 kg túlsúly van rajta.
Jún.19 óta fogyasztom, kevesebbet kap enni. Leginkább rizst zöldségekkel vagy főzeléket vagy csirkefarhátat, mindig váltogatom (ezekhez keverék búzakorpát és lenmagot is),mellé néha kap egy kis tápot,kb. 1 marokkal.
Amúgy a táp adagját a felére vettem.
Még mozgatom is, néha kiveszem futni, sajnos most rendszeresen nem tudom,mert tüzel.
De ennek ellenére sem fogy semmit....
Talán a tüzelés hatására nem fogy?pedig állitólag ilyenkor sok energiát égetnek. Vagy lehet h nála ez pont forditva működik :)?
Az a baj,hogy a hasa is lóg, mivel lehetne feszesebbé tenni?
Mit javasoltok mivel etessem?mit csináljak?
Lefagyasztást olvastam..lool:)
Szóval, próbáld meg minél többször kivinni, sétáljatok sokat. ha tüzel, vidd ki korán reggel vagy késő este is, akkor talán nincs annyi kutya!
Nekem van egy 14 éves tibeti spánielem. Két évvel ezelőtt fogyasztottuk le, mert nagyon kövér volt (náluk az 5-6 kg a standard, ő 9 kg volt) Az állatorvos tanácsára Hill's Canine Senior light tápot kapott, lefogyott 3 hónap alatt 5,5 kg-ra, azóta is tartja ezt a súlyt. Persze a nasit megvontuk tőle, ha nagyon kéreget, natúr szőlőcukrot kap.
A te kutyád nem öreg, neki a Hill's Canine light adult táp lenne a jó, de mindenképp beszélj állatorvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!