Mégis ki írta ezt a listát?
Top 10 legrosszabb kutyafajta gyerek mellé:
Nem csak a fajták felsorolása bosszant nagyon, hanem a fajta leírások is, annyira "amatőr", mintha 30 évvel ezelőtt írták volna, vagy nem tudom.
Például:
"A chihuahua ideges természet, nehezen lehet a "kedvében járni". Ragaszkodik a területéhez, és hajlamos megtámadni az embereket, ha fenyegetve érzi a helyét. "
vagy:
"Rottweiler
Harapása végzetes lehet, ezért nem jó feldühíteni. Ez a fajta képes arra, hogy egyik percben a család legjobb barátja legyen, a másik percben pedig nekitámadni valakinek. "
Ez szerintem hulyeseg!!!
De az igaz,hogy a roti harapasa a legerosebb,el is torheti a csontot,de azert mar tulzas,hogy egyik percben barat,masik percben meg megtamas.
Kovács Andrea (25 éves) írta.
Dalmata, Bokszer York-i te jó ég ezt már megint valami h* p* írta aki nem veszi fáradságot hogy utána nézzen a dolgoknak!!!
Sokan meg benyelik....Hála a netes "újságoknak" ahol senki sem nézi át tüzetesen hogy mi kerül ki megint félreinformálódhatunk....
Legutóbb a rákról és a cukorbetegségből való kigyógyulásról olvastam akkora baromságot!!!!!!!!
ááááááh hogy fel tud idegesíteni....
Ez az! Szerintem a leghűségesebb, legcsaládcentrikusabb közé tartozik a Rottweiler, a Dobermann és a Pitbull, ráadásul a Roti és a Dobi a 10 legokosabb kutyafajta között is ott van. Akkor mit keresnek ezen a "listán"?
Borzasztó.
És ez nem sért valamilyen jogszabályt? Hogy így félre vezetik az embereket?
Olyan ez az írás mintha azt feltételezné hogy a gyermek fogja nevelni a kutyát, ez pedig semmilyen kutya esetén sem lehetséges.(pl : mégis inkább felnőtteknek ajánlják, akik tudnak bánni velük. )
Miközben a címben a "gyerek mellé" szerepel ami az én értelmezésemben az hogy 1 vagy több felnőtt ember közelében gyerek és kutya is van amiből alapjában következik hogy a felnőtt neveli kutyát és a gyereket is, ebben az esetben ez a lista pedig egyáltalán nem állja meg a helyét.
Viszont minden kutyára rámondható hogy gyereknek nem való...sőt ez egy bizonyos kori minden állatra igaz........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!