Annyira kétségbe vagyok esve egyszerűen nem tudok választani. Szeretnék még egy kutyát és nézelődtem menhelyeken és egyet nagyon megsajnáltam, mert tudom úgy se hozná el senki viszont nem ilyen kutyát szeretnék, de viszont azt sem szeretném hogy élete végéig menhelyen legyen. Három kutyára pedig már nincs keret a kettő még belefér, három már nem. Nem tudom mit tegyek fájna a szívem ha ott maradna :(
2012. jún. 11. 02:15
1/9 anonim válasza:
Miért, milyen a kutya, amilyet nem akarsz? Miért nem lenne jó neked?
Róla lenne szó. Azért nem felel meg, mert én fajta tisztát szerettem volna (tenyésztőtől, csak körül néztem hátha van valami a menhelyen) és megláttam őt. Van egy bizonyos álomfajtám,de nem lennék boldog, ha menhelyen maradna, de vele sem lennék igazán boldog (szomorú nem lennék, de nem lenne meg az elégedettség érzés.
2012. jún. 11. 06:09
3/9 A kérdező kommentje:
És úgy gyötörne életem végéig az az érzés, hogy nem mentettem meg és sokáig család nélkül kell maradnia, hiszen igazán megérdemelne ő egy kis szeretet. Tudom, hogy senki nem fogja elvinni.
2012. jún. 11. 06:12
4/9 anonim válasza:
Ez a kutya gyönyörű!!!:)
Ismerek egy vizsla-dobermann keveréket!Őt se nagyon akarták, de nem bánták meg.Hihetetlen okos, szófogadó kutya.És meg is védi a gazdit:)
Én elvinném, én nekem is fajtatiszta kellett volna, de én is menhelyen nézegettem (amstaffot akartam) és amstaff-pit bull mixet kaptam:D
imádom!Nézd meg a kutyust élőbe.
2012. jún. 11. 06:20
5/9 anonim válasza:
Nagy dilemma, az biztos. Ha elmész élőben megnézni, akkor szinte biztos haza is fogod vinni. Én azt mondom járj utána, kedvenc fajtád, kennelednél mikor lesz legközelebb alom. Ha idén biztosan nem, és talán jövőre sem, akkor a helyedben örökbe fogadnám a kutyust. Szerintem az embereknek elsőként a menhelyeken kellene körbenézni, mert a nagy számok törvénye alapján kizárt, hogy ne talál meg álmaid kutyáját menhelyen. Fajtatisztát szerintem az vegyen, akinek konkrét ambíciói vannak kiállításon vagy a munkában és nem akarnak csalódni.
2012. jún. 11. 07:16
6/9 anonim válasza:
Ez a kutya gyönyörű,fiatal és meglehetősen kedvesnek tűnik, nem kell félni, napokon belül gazdira talál. Ha neked egy kölyök kutya az álmod, akivel a későbbiekben valami célod is van(őrző-védő, kiállítás), akkor nyugodtan vegyél tenyésztőtől és nem fogod megbánni. Viszont ha elhamarkodottan elhozod ezt a kutyát és később megbánod, hogy nem egy kölyköt vettél, akkor jobban jársz te is meg ez a kutya is, ha nem hozzád kerül. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod emiatt, sajnos nem vihetsz haza minden menhelyi kutyát. Esetleg segíthetsz hirdetni őt a menhelynek vagy körbekérdezősködsz ismerőseid között.
2012. jún. 11. 11:44
7/9 anonim válasza:
Gyönyörű kutya! És a jelleme is jó lehet.
Én is hasonló cipőben jártam, megvolt a tenyésztő, sőt az alom, aztán menhelyen elkezdtem foglalkozni egy talált dobival. Haza is hoztam pár nap múlva, és nem bántam meg. Majd a következő lesz abból a kennelből pár év múlva. :)
2012. jún. 11. 12:09
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok kiállításra menni. Lehet tényleg elhozom mert a kutya se fogja mert valahol az ország szélén van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!