Mit csináljak a kutyánkkal? Menhely vagy maradjon?
Jaj, "majom" (bocs, de csak így ismerlek), ne húzd fel magad. Nem érdemes.Én a vizslás vagyok, és még két dolgot fűznék hozzá.
Az elverés (nem úgy, h ne tudjon lábraállni) igenis számít. Akkor_és_ott!Pláne a kőfejű kutyáknál. A farkasfalkában a falkavezér is nagyon durván megtorol minden bepróbálkozást. Ebből értenek a kutyák _nagyon_hamar_.
Mert egy kisgyerek mellett nem lehet hónapokig szórakozni, h na vajon már átvettem-e a vezető szerepet.
(azért jót mosolyogtam... Lovakkal foglalkozom, és azokkal nagyon finoman kell bánni. Ha bepróbálkoznak, akkor viszont ott is érvényes ez a módszer, mert ha azok a fejedre nőnek.... Nem lesz szép világ. Ilyenkor képzelem el, hogy a könyvből kutyát nevelők hogyan boldogulnának egy 700 kilós állattal, a szépen kéréssel...) :)
A másik, h hagyjuk már ezt az ivartalíntási mániát, mert valóban a nemkívánatos szaporulat megelőzésének érdekében rendkívüli szerepe van (mi másnak is lehetne), de nem lesz egy angyal, amint kiherélték. SzelídülHET, de nem biztos, h fog. Nem _Ez_ a gyógyír mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!