A kutyát megcsípi a szúnyog?
Figyelt kérdés
Golden Retrieverem feje körül köröznek a szúnyogok. De vajon megcsípik-e?2009. júl. 3. 11:48
1/7 anonim válasza:
inkább azon aggódjál, nehogy felcsípjék...
2/7 anonim válasza:
Persze, ugyanúgy megcsípi a kutyát is, mint az embert. Persze csak a nőstény szúnyogok!
3/7 anonim válasza:
Persze.......mondjuk az én kutyusom védekezik megeszi őket utánuk ugrik mint 1kis béka XD
4/7 anonim válasza:
Igen,sajnos őket is megcsípik,sőt még betegségeket is terjesztenek.
Az egyik kutyaújságban épp volt erről egy cikk.
De lehet védekezni ez ellen is spottal vagy nyakörvvel,kinek mi válik be.
5/7 anonim válasza:
Persze, a kutyára állítólag még jobban is mennek, mint az emberre.
Nekem huskym volt, őt is mindig csípték, de csak a fejét meg a lábát tudták, mert ott van kevesebb szőr rajta.
6/7 anonim válasza:
Igen megcsípi, sőt! meg is fertőzheti szívféreggel, aminek a köztigazdája a szúnyog!
Mindenképpen érdemes védekezni, főleg olyan területeken ahol sok az eső, vagy tó van a közelben.
7/7 A kérdező kommentje:
De a kutyán nem látszik a szúnyogcsípés, én legalábbis nem látom!
2009. júl. 3. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!