Ha a Csivavámat megcsípi egy szúnyog az akkor téll megdöglik?
Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 17:59
1/12 anonim válasza:
Nem fog el pusztulni! Ez hülyeség.
3/12 A kérdező kommentje:
Hallotam egy ismerösömtől akinek volt Csivavájaa és ö igy járt :S
2011. nov. 4. 18:05
4/12 Akiteki válasza:
Valaki cikizni akarta a kutyádat. :)))))
5/12 anonim válasza:
Az ilyen kutyákat úgy hívják hogy genetikai hulladék. Szerintem alap esetben nem kellene meghalnia egy szúnyogcsípéstől, de ha mondjuk szegény kutya generációk óta 600 fajta betegséget hordoz akkor benne van.
6/12 anonim válasza:
A nyulakra mondták h ha megcsípi a szúnyog az orrát akkor bedagad és megdöglik(talán csak az orrán tud lélegezni? ezt nem tudom), de kutyánál kizárt(a kutyák szjon át lihegnek).
7/12 A kérdező kommentje:
köszíí
2011. nov. 4. 18:15
8/12 anonim válasza:
Igen,mert olyan kicsi a kutya ,hogy a szúnyog által kiszívott vérmennyiségcsökkenésbe belehalhat.
9/12 anonim válasza:
Ez butaság, nem pusztul el a kutyus, persze lehet a szúnyogcsípésre allergiás, de abba nem hal bele.
A nyuszik szúnyog okozta betegsége a mixomatózis. A megbetegedett állat fején, főleg a szemek körül, a füleken, az orrnyílások környékén (nem azért, mert az orrába csípett a szúnyog) és a testnyílásoknál nagy, kocsonyás duzzanatok keletkeznek („oroszlánfej”). Ezen kívül orrhurut, tüdőgyulladás, illetve nehezített légzés is kialakul és a nyulak szinte kivétel nélkül elpusztulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!