Az ultrahangos szúnyog -és kullancsriasztó zavarja a kutyát?
Figyelt kérdés
A lakásban elszaporodtak a hangyák és a szúnyogok. Kutyánk is van, de azt nem tudni, hogy zavarná- e, vagy kért tenne- e benne. Ha lehet tapasztalatokat is írjatok.
Még mielőtt valaki írná - Google-n nem találtam semmit.
2011. márc. 28. 19:19
1/7 xnorkax válasza:
Pont egyik nap néztem a TeleShopban egy ilyen cuccot és reklámban külön kiemelték, hogy nem zavarnak semmilyen háziállatot sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor semmi akadálya, ha minden igaz.
2011. márc. 28. 19:27
3/7 xnorkax válasza:
Remélhetőleg. :) De azért kérdezd meg a biztonság kedvéért a boltban, ahol veszed.
4/7 Ninna ♥ válasza:
Nem tudom, én a lakásban nem használok ilyet, viszont a TeleShop-ban én is hallottam, hogy nem zavarja sem az embert, sem az állatot. Szerintem érdemes olyat venni, a szüleim is vacilálnak rajta, mert náluk is vannak bogarak, és két kutyusuk van, így az ő biztonságuk a legfontosabb.
5/7 anonim válasza:
Sajnos tapasztalatom nincs erről, de szerintem mindenképp kérdezz utána még pár helyen (akár állatdokinál is), mert én személy szerint nem bízok feltétlenül a Teleshopos szövegekben..
6/7 PintyiPintyöke válasza:
Nekünk van ilyen szúnyog riasztónk és nem zavarta sem a cicát sem a kutyánkat nem zavarja, egyáltalán! Használ nyugodtan. Arra vigyázz hová teszed, mert kicsi a hatósugara; ne takarja el semmi, lehetőleg rakd az ággyal egy szintre, vagy kicsit magasabbra. (Az mienk így működik jobban, és kell neki kb 15 perc hogy elkergesse az összes vér szívót.)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2011. márc. 29. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!