Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ultrahangos szúnyog -és...

Az ultrahangos szúnyog -és kullancsriasztó zavarja a kutyát?

Figyelt kérdés

A lakásban elszaporodtak a hangyák és a szúnyogok. Kutyánk is van, de azt nem tudni, hogy zavarná- e, vagy kért tenne- e benne. Ha lehet tapasztalatokat is írjatok.

Még mielőtt valaki írná - Google-n nem találtam semmit.

2011. márc. 28. 19:19
 1/7 xnorkax ***** válasza:
Pont egyik nap néztem a TeleShopban egy ilyen cuccot és reklámban külön kiemelték, hogy nem zavarnak semmilyen háziállatot sem.
2011. márc. 28. 19:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor semmi akadálya, ha minden igaz.
2011. márc. 28. 19:27
 3/7 xnorkax ***** válasza:
Remélhetőleg. :) De azért kérdezd meg a biztonság kedvéért a boltban, ahol veszed.
2011. márc. 28. 19:32
 4/7 Ninna ♥ ***** válasza:
Nem tudom, én a lakásban nem használok ilyet, viszont a TeleShop-ban én is hallottam, hogy nem zavarja sem az embert, sem az állatot. Szerintem érdemes olyat venni, a szüleim is vacilálnak rajta, mert náluk is vannak bogarak, és két kutyusuk van, így az ő biztonságuk a legfontosabb.
2011. márc. 28. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos tapasztalatom nincs erről, de szerintem mindenképp kérdezz utána még pár helyen (akár állatdokinál is), mert én személy szerint nem bízok feltétlenül a Teleshopos szövegekben..
2011. márc. 28. 21:25
 6/7 PintyiPintyöke válasza:
Nekünk van ilyen szúnyog riasztónk és nem zavarta sem a cicát sem a kutyánkat nem zavarja, egyáltalán! Használ nyugodtan. Arra vigyázz hová teszed, mert kicsi a hatósugara; ne takarja el semmi, lehetőleg rakd az ággyal egy szintre, vagy kicsit magasabbra. (Az mienk így működik jobban, és kell neki kb 15 perc hogy elkergesse az összes vér szívót.)
2011. márc. 29. 05:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2011. márc. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!