Miért kell ilyeneket mondani? Akkor ne is legyen kutyád meg ilyenek)?
Amikor ezen az oldalon vagyok és a kutyás kérdéseket olvasom akkor sokszor eltűnödök azon,hogy miért kell ilyen lealacsonyítoan beszélni/írni a másiknak?MEg ha nem tud valamit röktn írni,hogy ne legyen kutyád,szegény kutya meg ilyenek mikor lehet,hogy a kérdező tud mást amit a "kedves" válaszoló nem tud.
Vagy ez csak nekem tűnt fel,csak engem bosszant?
Kérdező utolsó kommentjére:
De mégis mit gondoljanak? :)
Nem tudhatják,hogy most Veled történik vagy a Terka nénivel.
És szerintem nem is ez érdekli őket,hanem az állat.
Mit gondoljanak?
Talán azt amit kérdeztem,de nem biztos tőlem érthetik a szomszéd nénire is amikor tisztán és világosan leírtam,hogy nem rólam van szó és írták hogy na persze de galázz miért születtél meg?hogy kínozzd az állatokat?AMikor azt kérdeztem,hogy mi LENNE a teendő ebbe a helyzetbe...
néha," mi kutyához kicsit értők " nem helyesen álluk a dologhoz.
nem érthet mindenki a kutyához,és lehet,hogy nem is akar,vagy fél.
mivel emberek volnánk az érzelmeink sokszor vezetnek félre .
szeretnénk ,ha mindenki akinek kutyája van, értene is hozzá.
és nehezen fogadjuk el ,hogy ez bizony nagyon nem így van.
:):):):):)
de inkább alkossunk véleményt,mindhogy elforduljunk !
addig is ,érd be ezzel : bocsi :):):):)
és még :
néha a tenyésztők kérdeznek becsapósakat, csak hogy teszteljenek ??
ez sem tisztességes !
viszont amíg válaszolunk,vagy kérdezünk,talán mi magunk is tanulunk :):):)
11;21 jó kérdés volt !!:)
Hát igen :S
Nem értem akkor se miért kell lekezelően viselkedni mármint senki nem lehet olyan okos mint azt szeretnénk mint azt már valaki írta.Inkább segíteni kéne a másikon és nem kiosztani,mert az senkinek nem lesz jó.Pedig itt olyan közösség alakulhatna ki,de hát..
Mert itt legtöbb ember azt hiszi hogy értenek a kutyákhoz.
És igen az etetés , én nem akarok szólni hiszen gyerekem nincsen , de van több állatom is. És igen egy tucat pénzt rakok "beléjük" És pont a prémium minőségi tápok miatt.
Itt ilyeneken vannak felháborodva , de könyörgöm akinek nincsen pénze , az nem jó gazda ? Akkor miért is gyártják az olcsó tápokat? Azoknak akik nem tudnak 15. ezer ft ért venni 10 kg tápot. Amin lehet hogy a szegény ember "már bocsánat ez nem sértés"1500ft/kg-on színtiszta húst vesz , amit ő maga és a családja eszik meg.
Erre senki nem gondol , nem mindenki teheti meg azt amit mi néhányan .
Lehet lepontozni .!!!
Teljesen igazad van.
Aki nem teheti meg hogy azt vegye az ugyanolyan jó gazdi lehet sőt lehet hogy jobb is.Mivel lehet,hogy valaki megveszi az Acanát meg minden drága játékot viszont alig foglalkozik a kutyusával és ez igaz fordítva is :)
10:55 -ös vagyok!
Ugye? Pontosan erről van szó .
Van akinek csak azért van kutyája hogy felvágjon vele , meg mert barátnőinek is olyan van , és valóban mindent megadnak neki csak a legfontosabbat NEM , amire minden állatnak szüksége van a SZERETETRE!!
Ezért nem kell lenézni a szegényebbet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!