Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell ilyeneket mondani?...

Miért kell ilyeneket mondani? Akkor ne is legyen kutyád meg ilyenek)?

Figyelt kérdés

Amikor ezen az oldalon vagyok és a kutyás kérdéseket olvasom akkor sokszor eltűnödök azon,hogy miért kell ilyen lealacsonyítoan beszélni/írni a másiknak?MEg ha nem tud valamit röktn írni,hogy ne legyen kutyád,szegény kutya meg ilyenek mikor lehet,hogy a kérdező tud mást amit a "kedves" válaszoló nem tud.

Vagy ez csak nekem tűnt fel,csak engem bosszant?

2009. júl. 3. 11:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
36%

Ez engem is nagyon bosszant!

Itt már nem is lehet kérdezni mert egyből letámadnak:S

Nem értek egyes embereket. De sajnos nem tudunk mit tenni:S

2009. júl. 3. 11:27
 2/21 anonim ***** válasza:
74%

Azért kell ilyeneket mondani,hogy a hülye az megértse.

Sajnos sok olyan ember van,aki fikarcnyit sem ért a kutya tartáshoz,és butaságokat ír. És amiket csinál,azt a kutyája bánja. Ezért jönnek ide és megkérdezik mit csináljon. És ha olyan választ kap ami nem tetszik,akkor mégtovább írja a hülyeségeit.

Előfordul,hogy a kommentek hangvétele néha kicsit sértő,bántó lehet a kérdezőnek. De én azt csak akkor vettem észre,amikor leírják neki 20-an,hogy ne ezt csináld,hanem azt...és akkor sem érti meg.

Sőt esetek többségében,aki normális kommentet ír,és leírja,hogy butaságot csinál,azt a kérdező szépen elküldi melegebb éghajlatra. Az nem gáz? :S

2009. júl. 3. 11:28
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Teljesen igazad van!Én eléggé sokat kérdezek is és próbálnék válaszolni is(minden témában), de engem is felháborít.AZ ilyenek nem is értem miért fáradoznak az írással....Csak az emberek kedvét veszik el az ilyenek a kérdések feltevéséről
2009. júl. 3. 11:28
 4/21 A kérdező kommentje:

Nem akarok veszekedni.

De az is normális mikor itt bunkóznak a kérdezővel,hogy inkább akassza fel magát,mert hülye meg ilyenek mikor a kérdező idejött,hogy megtudja a válaszát aki meg normális választ ír és nem osztja ki a kérdezőt és szól a többiek,hogy nem kéne bunkózni azt meg lepontozzák az se normális :S . Meg attól lehet valaki jó gazdi,hogy éppen nem tud valamit.SZERINTEM.nem azt mondom,mert ne kérdezzen olyan hülyeséget,hogy nekem fiú vagy lány kutyám van? vagy a "tenyésztő" vissza veszi a yorkimat ha 4 kiló lesz véletlen,mert én olyan nehéz kutyát nem szeretnék.Vagy hogy szoktassam hozzá a kiscipőhöz a kutyám?De az ilyen okos emberek jó,hogy kiosszák,de aki nem hülyeséget kérdezett annak inkább elmagyarázzni kéne.Mondjuk kérdezzenk az ivartalanítással kapcsolatban és röktön mindenki leugatja (már bocsánat) hogy ilyen embernek ne is legyen kutyája,de ezt leírják 20-an és senki nem válaszol aki meg válaszol az meg lényegtelen le lesz pontozva pedig biztos sokan nem tudták a választ :S

2009. júl. 3. 11:35
 5/21 A kérdező kommentje:
Utolsó:Igazad van ,nekem is szokták elvenni a kedvem az egésztől pedig ez az oldal nagyon hasznos lenne.De pl.: a kisemlösöknél vagy a szépség-divatnál nincs ilyen vita,de ezek a kutyások vagy kik :S hihetelten
2009. júl. 3. 11:36
 6/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez azért is lehet, mert ide egyarát járnak a felelős és a felelőtlen állattartók is. Közöttük sosem lesz béke, hisz nem is lehet, hiszen a felelőtlen állattartók egy része állatkínzónak minősül a törvények szerint. Erre én sem tudok nyugodtan ejnye-bejnyét írni, hisz az állatok szenvednek, majd meghalnak, ami párunkat felháborító. Én meg azt nem értem, hogy miért nem mindenkit. Például nagyon szar olvasni, hogy az oltatlan állatok megbetegednek, majd meghalnak, miközben a kérdező meg csodálkozik, hisz az állatait eddig sem vitte sose dokihoz:-((((((( Vagy a házi szaporítós sztorik, amikkel csak az a baj, hogy a tapasztaltabbak már a kérdés feltevésekor tudják, hogy fél év múlva a legjobb esetben a menhelyen fog találkozni a kérdező állataival. Ezek szomorú dolgok, csak nem mindenki jár utána ezeknek a dolgoknak és sokan nem tudják, hogy ilyenek ma Magyarországon vannak.
2009. júl. 3. 11:39
 7/21 anonim ***** válasza:
75%

Igen ebben is van igazság.

Viszont pl amikor leírják,hogy megszületett egy 9-es alom,és a válaszolókat kérdezi,hogy mit kell csinálni...

Nem orvoshoz vinné vagy valami.

És ha leugatják a válaszolók,akkor előjön azzal,hogy ez bizony már nem az első alom.

Azért ez kicsit kiakasztó,ebben az esetben én meg is értem a válaszolókat.

Vannak olyanok is az tény,hogy tényleg nem tudnak valamit,és ha leírják megértik mi a helyezet,és kapnak bunkó választ,ami nem szép dolog.

De vannak olyanok,akik egyszerűen hülyék,és hiába magyarázzák el a dolgokat a válaszolók,utána már csak úgyis egymás provokálása megy.

2009. júl. 3. 11:40
 8/21 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

De mikor a kérdező leír valamit,de azt egy szóval nem írja,hogy megtörtént és már osztják nekem is volt ilyen,hogy nem tudtam valamit és megkérdeztem,de nem írtam,hogy az én esetem meg ilyenek és röktön mindenki ír,hogy jajj te kis.. meg ilyenek és mondom,hogy ez nem történt meg és röktön írják,hogy persze-perzse és már egy kérdést nem lehet feltenni,mert röktön elkezdennek lepontozni meg osztani az észt.Persze mondják el a VÉLEMÉNYÖKET majd ha valaki kér hozzá zsűrit akkor lehet mondani,nem kéne kötekedni meg megbántani másokat.

2009. júl. 3. 11:44
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

Én akkor akadtam ki, mikor egy kérdésben halál lehurrogtak, mert 1. keverék kutyust hoztam ki a menhelyről /meg sem kell születnie, mit keresek itt ezen a fórumon a keverék kérdésekkel/ 2. maradékot is kap a kutyám a kutyatáp mellett /ha nincs havi 40 ezrem a kutyámra hogyan merek állatot tartani egyátalán/.

Kiemelnék két dolgot: kutyát szeretni lehet és tartani is. Nem tudom az eb melyikkel jár jobban. Én nem tudok mindent megadni neki, ez tény, de szeretem. Van egy otthona, boldog családja, nagy udvara. Úgy mint régen. Amikor még nem a kalóriatáblázatot nézték a kutyakaján és kétnaponta rohangáltak az állatorvoshoz, mert a kutya hígat kakilt.

Peace.

2009. júl. 3. 11:54
 10/21 A kérdező kommentje:

Már most van lepontozott válasz :S

Pedig itt elég nehezen lehet nem hasznos válaszokat adni és szerencsére mindenki megkimélt egyenlőre a hülyeégével és kedves emberek válaszoltak --> hihetlen miért kell itt most lepontozni,na mindjárt felhozzom :)

2009. júl. 3. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!