Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sáros, esős időben sétáltatásk...

Sáros, esős időben sétáltatáskor mit lehet tenni a kutya lábára, hogy nem legyen sáros/vizes?

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 18:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó. Akkor ennyit a kutyacsizmáról. :D
2012. jún. 9. 21:17
 12/13 Bozsikrisz ***** válasza:
100%
Én minden séta után megmosom a kutyám lábát. Törülközőre állítom, megtörlöm, és mehet. Kb másfél perc.
2012. jún. 9. 21:18
 13/13 Veina ***** válasza:
Ilyenkor misolygok az emberek butaságán :) minek arra a kutyára cipő ha akar ígyis úgy sáros lesz! Meg hiába viszed le korábban sétálni akkor us meg sérülhet! A kutyusom séta közben törte le a körmét tövig és hozzá tenném nap közben volt azt nagy kaland dokinéni mondta tegyek rá hintőpirt oszt jónapot ma már nemis emlékszik rá! Pedig nem rég történt! Ilyenkor el gondolkodok minek ilyen embernek kutya ha az időt is sajnálja arra, hogy meg pucolja. Nekem is kellett iskolába járnom és nekem nem 1 kutyámvan hanem 2 és mundenre marradt időm!!
2013. aug. 29. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!