Van két keverék kutyusom.Az egyik tegnap eltörte a lábát mire hazaértem a munkából.Sajnos nem tudom,hogy történt!:(Az a legnagyobb gondom,hogy nem tudom elvinni állatorvoshoz.Nagyon szeretem őket de egyszerűen nem tudom kifizetni az állatorvost.Tegnap még sokat sírt szegénykém.Adtam neki algopirint és bekötöttem.Ma már vidámabb.Ugrál három lábon.Össze tud neki így forrni?
Kérem csak olyanok írjanak akik akik nem "idiótáznak" le.Elhihetitek ha lenne rá pénzem elvinném orvoshoz!
Én is vidéken lakom. Én is voltam hasonló helyzetbe(nem is olyan rég) Én a úgy oldottam meg, hogy részletfizetésre kértem, hogy lássa el. A barátomtól kértem kölcsön a kiszállásért 1500Ft.- volt. kb nálad is annyi lehet. Semmikép ne hagyd így. Ne tarts az állatorvostól ő is ember vagy mi a szösz, megérti.
2009. júl. 3. 10:36
12/17 anonim válasza:
09:58 te egy buta ember vagy! Internet? 3500ft de van annál olcsóbban is. Ennyit meg engedhet magának bárki. Lehet hogy épp a hó végére nem maradt pénze. Látom te nem élsz ilyen helyzetbe az arany palota beszélt belőled. F19
2009. júl. 3. 10:39
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 9:58-s válaszoló.Nem az enyém az internet.A kutyusokat a fiamék hozták oda hozzám mert volt választásom vagy a másvilágon kötnek ki vagy nálam!Sok bajt okoztak.És nem engedtem,hogy bármi módon bántsák őket!!!!Havi 60.000Ft-os fizetésből élek.rezsi,tartozások.56 éves vagyok!Ezért nem tudom megfizetni az állatorvost!De mindenképpen fogok vele beszélni!Nem bírom nézni ahogy szenved szegénykém!
2009. júl. 3. 10:45
14/17 A kérdező kommentje:
Nagykőrösön tud valaki egy megértő állatorvost?
2009. júl. 3. 10:47
15/17 anonim válasza:
Dávid Gyula, állatorvos, Nagykőrös, Kossuth Lajos utca 67
Tel.: (20) 960 39 02
Próbáld meg felhívni. Ha rendbejött a kutya, akkor pedig próbálj meg gazdit találni, mert bármikor lehet bármelyik kutyának baja és ha az anyagi lehetőségeid nem engedik meg, akkor mit fogsz csinálni?
2009. júl. 3. 11:15
16/17 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá,hogy odaadnám valakinek de nincs senki akinek kellene.Beagle és pitt bull keverék.És elég nehéz eset.Ha beadom menhelyre akkor ott meg elaltatják egy idő után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!