Mit csináljak a kutyusommal?
Van két keverék kutyusom.Az egyik tegnap eltörte a lábát mire hazaértem a munkából.Sajnos nem tudom,hogy történt!:(Az a legnagyobb gondom,hogy nem tudom elvinni állatorvoshoz.Nagyon szeretem őket de egyszerűen nem tudom kifizetni az állatorvost.Tegnap még sokat sírt szegénykém.Adtam neki algopirint és bekötöttem.Ma már vidámabb.Ugrál három lábon.Össze tud neki így forrni?
Kérem csak olyanok írjanak akik akik nem "idiótáznak" le.Elhihetitek ha lenne rá pénzem elvinném orvoshoz!
Hol laksz???
Ha budapesten akkor azért próbálkozz állatorvosokkal!
Sokan segítenek ilyenkor. Pl: részletfizetés, esetleg (néha) ingyen ellátják az állatot.
Mindenképp szánj rá időt (és egy autós ismerőst/rokont/barátot) menjetek el több állatorvoshoz (ha az első nem vállalja), hidd el ha a doki szerit az állatokat segíteni fog.
vagy keress megy egy állatvédő szervezetet vagy keress neki egy olyan gazdit, akinek van pénze a tartására!
nem nézheted tétlenül a szenvedését.
Nem biztos,hogy Ővé az internet nem csak mondjuk az ismerősénél van stb..
De egyébként keress egy rendes orvost akár az interneten és beszéld meg vele,hogy esetleg részletben fizeted vagy esetleg segítesz neki a munkában vagyis ledolgozd mondjuk feltötölsz stb..!
Vagy addig is beszélj egy állatovossal az interneten vagy telefonban vannak ilyen fórumok én csak a whiskas klubba tudok egy állatorvos,de ott érdekes lenne kutyásat írni,de ha keressel írj egy ilyen kérdést ki,hogy mit csinál esetleg ismer-e olyan orvost aki ingyen esetleg olcson/részletben megcsinálja.
Gyerek vagyok zsebpénzemen tartom a kutyámat szóval tudom milyen az amikor megszorulsz tegnao 3300 forintéer oltotta be és vettem neki 2400 kaját 500 vitamint 1200 nyakörvet és elment az összes pénzem rá és még venni kéne neki bolhaírtot is szóval tudom milyen helyzetben vagy és addig senki nem fog téged úgy megérteni amíg nem kerül ő is olyan helyzetben :S.
Hát remélem megfog gyógyulni a kutyusod és nemártana tudni,hogy esetleg valami vasba vagy fémbe törte-e el a lábát .Majd írd meg,hogy mi lett a vége.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!