Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak a kutyusommal?

Mit csináljak a kutyusommal?

Figyelt kérdés

Van két keverék kutyusom.Az egyik tegnap eltörte a lábát mire hazaértem a munkából.Sajnos nem tudom,hogy történt!:(Az a legnagyobb gondom,hogy nem tudom elvinni állatorvoshoz.Nagyon szeretem őket de egyszerűen nem tudom kifizetni az állatorvost.Tegnap még sokat sírt szegénykém.Adtam neki algopirint és bekötöttem.Ma már vidámabb.Ugrál három lábon.Össze tud neki így forrni?

Kérem csak olyanok írjanak akik akik nem "idiótáznak" le.Elhihetitek ha lenne rá pénzem elvinném orvoshoz!

2009. júl. 3. 09:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát össze tud forni ugy mint az embereknél..csak az a baj ,hogy ha rosszul forr majd össze akkor vagy nemfog tudni ráálni vagy késöbb majd viszed dokihoz és az ujra eltöri és kezeli!!De én ugy tudum ilyet a doki ingyen csinál!!de nem biztos velem még nemvolt ien!!:)sajnálom azért a kutyádat:S
2009. júl. 3. 09:32
 2/17 anonim ***** válasza:

Hol laksz???

Ha budapesten akkor azért próbálkozz állatorvosokkal!

Sokan segítenek ilyenkor. Pl: részletfizetés, esetleg (néha) ingyen ellátják az állatot.

Mindenképp szánj rá időt (és egy autós ismerőst/rokont/barátot) menjetek el több állatorvoshoz (ha az első nem vállalja), hidd el ha a doki szerit az állatokat segíteni fog.

2009. júl. 3. 09:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
szia én nem hülyézlek le.. de mindenképpen vidd el dokihoz.. muszájj lehet hogy bekötötted neki de az nem jó úgy biztos hogy eltörte a lábát?.. ha most nincs pénzed akkor mond meg a dokinak hogy szeretnél részltre fizetni.. vagy kerj egy kicsi pénzt a családodtól..ha valóban eltörött a lába akkor se jó ha úgy bekötötted lehet hogy ferdén fog összeforni a csont vagy még nagyobb baj is lehet nembeszélve arról hogy a kutyád szenved vidd el a dokihoz...és írj hogy mi wlot a kutyussal
2009. júl. 3. 09:36
 4/17 A kérdező kommentje:
Vidéken lakok.Nagyon sajnálom szegénykémet!Be van neki dagadva és csak úgy lógatja a lábát.Azért gondoltam,hogy el van törve.Lehet mégis elviszem és megbeszélem az orvossal.Csak nem fog elzavarni.
2009. júl. 3. 09:48
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Képzeld el hogy eltörik a lábad és nem csinálnak vele semmit. Neked milyen érzés lenne?? Elképzelni sem tudod szerintem micsoda kínja van szegény kutyának!! Azt mondod szereted a kutyáidat de mégsem viszed az orvoshoz! Tudod millió lehetőséged lenne, kölcsön kérni rokontól, szomszédtól, ékszert, dvd lejátszót stb bedobni a zálogházba! Én úgy gondolom ha valaki az internetet megtudja engedni magának akkor nem lehet olyan rossz anyagi helyzetben, hogy a mindennapjait ne tudja megélni normálisan! Ergo tán csak van 8-10ezer forintod?? Vagy ha nincs, mit eszel, számlákat miből fizeted ki?? Inkább elnéznéd hogy szerencsétlen kutyád az élete hátralevő részét 3 lábon, sántikálva élje le, kínok között??? HÁT NORMÁLIS AZ ILYEN?? Gondolkozzál el rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. júl. 3. 09:58
 6/17 anonim ***** válasza:
67%
Vannak olyan állatorvosok, főként vidéken, akik házhoz is kimennek. Egy antibiotikumos injekciót biztos kap. De mindenképpen kellene, hogy lássa orvos.
2009. júl. 3. 10:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem fog elzavarni!Szerintem inden orvos megérti. Mis is voltunk úgy, hogy belement a kis fülébe a toklász és egyből vittem a dokihoz(bár hozzáteszem a miénk nagyon kedves és rendes és maximálisan megbízik az emberekben, sajnos többen nem így állnak hozzá) és pont hónap vége volt mi is nagyon meg voltunk szorulva és beleegyezett, hogy majd ha megyünk legközelebb kifizetjük.Mi ugyan amint pénzt kaptunk rögtön mentünk fizetni.Kérdezősködj körbe bizti van olyan aki tud olyan dokit aki tus segíteni!
2009. júl. 3. 10:05
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

vagy keress megy egy állatvédő szervezetet vagy keress neki egy olyan gazdit, akinek van pénze a tartására!

nem nézheted tétlenül a szenvedését.

2009. júl. 3. 10:17
 9/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem biztos,hogy Ővé az internet nem csak mondjuk az ismerősénél van stb..

De egyébként keress egy rendes orvost akár az interneten és beszéld meg vele,hogy esetleg részletben fizeted vagy esetleg segítesz neki a munkában vagyis ledolgozd mondjuk feltötölsz stb..!

Vagy addig is beszélj egy állatovossal az interneten vagy telefonban vannak ilyen fórumok én csak a whiskas klubba tudok egy állatorvos,de ott érdekes lenne kutyásat írni,de ha keressel írj egy ilyen kérdést ki,hogy mit csinál esetleg ismer-e olyan orvost aki ingyen esetleg olcson/részletben megcsinálja.

Gyerek vagyok zsebpénzemen tartom a kutyámat szóval tudom milyen az amikor megszorulsz tegnao 3300 forintéer oltotta be és vettem neki 2400 kaját 500 vitamint 1200 nyakörvet és elment az összes pénzem rá és még venni kéne neki bolhaírtot is szóval tudom milyen helyzetben vagy és addig senki nem fog téged úgy megérteni amíg nem kerül ő is olyan helyzetben :S.

Hát remélem megfog gyógyulni a kutyusod és nemártana tudni,hogy esetleg valami vasba vagy fémbe törte-e el a lábát .Majd írd meg,hogy mi lett a vége.

Remélem segítettem.

2009. júl. 3. 10:22
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen vidd el, vagy hívd ki az állatorvost, mert ha hagyod szenvedni, az állatkinzás. A telefonban említsd meg az orvosnak, hogy jelenleg anyagi gondjaid vannak, hidd el nem fogja lecsapni a telefont, hiszen az állatok gyógyítására tette fel az esküt. Ha meggyógyult a kutyus, akkor keress neki másik gazdát.
2009. júl. 3. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!