Egy harci kutya mióta vonszol el egy nőt 20 méterre?
Prédának nézte, vagy mi?
Tudtommal nem szokott egy kutya sem csak úgy egy embert, aki védi a házat/kertet, az kimegy, és elkapja a karját, és elvonszolja 20 méterre?
Ez hogy?
Hát nem tudom szerintem túlreagálták,és a 20 méteren keresztül inkább a nő vonszolta a kutyát.
Ez is olyan hogy túl lett reagálva mint a Rottweiler,mint a Pit bull esetek többsége,
Meg azt se értem amikor a nő feküdt akkor mért nem vonszolta már? vagyis amikor a nő megadta magát akkor a kutya nem vonszolta,vagyis a nő harcolt a kutyával és inkább a nő húzta a kutyát.
És az a kutya pit volt.
Figyelj csak ha a te lányod lett volna a kutya alatt mit csináltál volna szépen kérted volna őket?
Lehet nem a kutya a hibás de én is felnyársaltam volna hogy tudja hol a helye
Én sem hiszem el, hogy 20 méterre el tudott vonszolni egy kb 50-60 kilos embert! Ez teljességgel lehetetlen!
A gazdát kellene súlyosan megbüntetni, nem a kutyát!!! Azt mondták, a riportban, hogy a kapu nyitva volt! Ha nekem "harcikutyám" van (utálom ezt a kifejezést!), akkor nem hagyom nyitva a kaput, hogy másokra veszélyt jelentsen! Másik dolog, a riportban bemutatott körülmények hát hogy is mondjam, szóval lehetett látni a portából, hogy nem magyarok! Valószínűleg egy szaporítótól vásárolt, ideggyenge pit keverék lehet a kutya! Itt jön elő megint az a téma, hogy súlyosan büntetni kellene a szaporítókat, mert hogy ez megtörténhetett az ő bűnük is!! Egy kiváló idegrendszerrel rendelkező pitnél ilyen még véletlenül sem fordulhat elő! És akkor még ott van az, hogy ki tudja hogy ütötték, verték szerencsétlen kutyát a gazdái (bár ez esetben nem használnám a "gazdi" szót)!
Ahogy elnézem, ezek csak C kategóriás állampolgárok voltak.
Egyedül szerencsétlen kutyát sajnálom, hogy az emberek felelőtlensége miatt mindennek ő issza meg a levét. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!