Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy harci kutya mióta vonszol...

Egy harci kutya mióta vonszol el egy nőt 20 méterre?

Figyelt kérdés

Prédának nézte, vagy mi?

Tudtommal nem szokott egy kutya sem csak úgy egy embert, aki védi a házat/kertet, az kimegy, és elkapja a karját, és elvonszolja 20 méterre?

Ez hogy?

2012. jún. 6. 18:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Délelőtt a hirekben még azt mondták, hogy a gazdája utasitására engedte el. mindenestre jól elverhették szerencsétlent, mert alig birt menni a kennelben. gondolom ez a szegény kutya is el lesz altatva.
2012. jún. 6. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Fejbe vágták fejszével és mellbe szúrták szegényt vas villával,nem csoda hogy támolyog.
2012. jún. 6. 21:57
 13/17 anonim ***** válasza:
41%

Hát nem tudom szerintem túlreagálták,és a 20 méteren keresztül inkább a nő vonszolta a kutyát.

Ez is olyan hogy túl lett reagálva mint a Rottweiler,mint a Pit bull esetek többsége,

Meg azt se értem amikor a nő feküdt akkor mért nem vonszolta már? vagyis amikor a nő megadta magát akkor a kutya nem vonszolta,vagyis a nő harcolt a kutyával és inkább a nő húzta a kutyát.

És az a kutya pit volt.

2012. jún. 6. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Már bocsánat de először is ez egy fajtajellegű keverék. Az meg hogy miért támadt rá? Valószínűleg nem nagyon volt foglalkozva szerencsétlen állattal, tehát szépen a gazdája fejére nőtt és állati domináns lehetett.A nő pedig "behatolt" a területére és a kutya bevédte. Ennyi. Szerintem kicsit fel lett fújva ez az ügy. Vasvillával meg fejszével szedték le róla, mi? Ha ez igaz, akkor inkább nem minősítem azokat az embereket akik a nő segítségére siettek.
2012. jún. 7. 06:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Figyelj csak ha a te lányod lett volna a kutya alatt mit csináltál volna szépen kérted volna őket?

Lehet nem a kutya a hibás de én is felnyársaltam volna hogy tudja hol a helye

2012. jún. 7. 08:01
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem el, hogy 20 méterre el tudott vonszolni egy kb 50-60 kilos embert! Ez teljességgel lehetetlen!

A gazdát kellene súlyosan megbüntetni, nem a kutyát!!! Azt mondták, a riportban, hogy a kapu nyitva volt! Ha nekem "harcikutyám" van (utálom ezt a kifejezést!), akkor nem hagyom nyitva a kaput, hogy másokra veszélyt jelentsen! Másik dolog, a riportban bemutatott körülmények hát hogy is mondjam, szóval lehetett látni a portából, hogy nem magyarok! Valószínűleg egy szaporítótól vásárolt, ideggyenge pit keverék lehet a kutya! Itt jön elő megint az a téma, hogy súlyosan büntetni kellene a szaporítókat, mert hogy ez megtörténhetett az ő bűnük is!! Egy kiváló idegrendszerrel rendelkező pitnél ilyen még véletlenül sem fordulhat elő! És akkor még ott van az, hogy ki tudja hogy ütötték, verték szerencsétlen kutyát a gazdái (bár ez esetben nem használnám a "gazdi" szót)!

2012. jún. 7. 08:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézem, ezek csak C kategóriás állampolgárok voltak.

Egyedül szerencsétlen kutyát sajnálom, hogy az emberek felelőtlensége miatt mindennek ő issza meg a levét. :(

2012. jún. 7. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!