Egy harci kutya mióta vonszol el egy nőt 20 méterre?
Figyelt kérdés
Prédának nézte, vagy mi?
Tudtommal nem szokott egy kutya sem csak úgy egy embert, aki védi a házat/kertet, az kimegy, és elkapja a karját, és elvonszolja 20 méterre?
Ez hogy?
2012. jún. 6. 18:34
1/17 anonim válasza:
Hát egy pit volt ahogy látom és egy nőt nem olyan nehéz elvonszolni főleg ha meg is ilyed.
2/17 A kérdező kommentje:
De miért? Inkább ez érdekelne? Miért viszi el onnan?
2012. jún. 6. 18:40
5/17 anonim válasza:
Hát figyelj én nem hiszem hogy 20 méteren keresztül a kutya vonszolta,szerintem a nő rohant a kutyával úgy hogy a kutya ráfogott a ruhájára,nagyon fel lett fújva ez szerintem.
Nekem volt pit bullom pont ilyen volt csak nem tigriscsíkos,de nem volt benne anyi erő hogy vonszoljon olyan sokáig valakit.
6/17 anonim válasza:
Hát egy normálisan nevelt kutya ilyent nem tesz legyen az harci kutya is....ez a pit tuti nem volt normális...Olyan nincs hogy egy akármilyen kutya nekitámad egy embernek és elvonszolja!
7/17 anonim válasza:
Hát attól függ hogy volt nevelve.
8/17 anonim válasza:
Az a kutya egy keverék, nem pit.
9/17 anonim válasza:
Láttál te már kutyát rongyozni? Húzza hátra, nem csak egy helyben cibálja. Ha folyamatosan "vergődsz" a ronggyal, de engeded, hogy a kutya vigye, baromi messzire eljuthat vele. Ugyanígy ha egy ember vergődik, de el tudja húzni, hasonlóképpen addig fog vele hátrálni, amíg tud. Így szerintem teljesen raális a húsz méter, bár valószínűleg kellett hozzá egy-két perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!