Mennyire jo a Beaphar kullancs/bolha elleni nyakorv?
Figyelt kérdés
Lattam egy boltban es ott azt mondtak hogy jo.
Kivancsi vagyok,hogy nektek bevalt-e ez a nyakorv?
Kerlek valaszoljatok!
Muszaj vegyek a kutyamnak,de a sajat zsebpenzembol kell,ami nem tul sok,mert mar elkoltottem a kutyara.
Amugy a kutyam egy 10 eves keverek kutya.
2012. jún. 6. 15:54
11/17 anonim válasza:
Ha nem nagytestű a kutyád akkor az olcsóak közül a duobandot ajánlanám a beaphar helyett (ebből is van egy nagyon jó a Beaphar SOS zecken, de itthon elég nehéz beszerezni), közepes testű kutyákig egész hatásos (ismerőseim használják), 600Ft körül már lehet is kapni.
12/17 anonim válasza:
8-as.Gondolom utolsó mondatoddal viccesnek akartál tűnni....A levendulaolaj pedig nem az én kitalációm,hanem állatos üzletbe vettük,s itt felénk nagyon sokan használják.Az pedig,hogy a nyakörv feltevése után egyetlen kullancsot sem találtál,mese.Habbal.Talán forgalmazó vagy s itt próbálod reklámozni?Ha jól megkeresed,itt a GYIK-n is találsz rengeteg olyan kommentet,választ,panaszt,hogy csepp és nyakörv használata mellett is kullancsot találtak a kutyába.A nyakörvet pedig nem szag miatt teszünk,hanem a benne lévő méreganyagok miatt,amivel át van itatva,s ami felszívódik.
13/17 anonim válasza:
haha :) nem csak az a jó amit te használsz! neked lehet hogy mese habbal de nekem a valóság! NEKEM EZ VÁLT BE! csak nem féltékeny vagy? nem kell minden trutyit a kutyámra tennem hogy ne legyen benne semmi. illóolaj, röhej.
14/17 A kérdező kommentje:
Kistestu kutya
2012. jún. 14. 19:38
15/17 A kérdező kommentje:
sajnos duoband nyakorvet nem lattam itt,Kolozsvaron sehol,de meg szejelnezek.
Varom a tobbiek valaszat is!!
2012. jún. 14. 19:39
16/17 anonim válasza:
Azt én is csak meg tudom erősíteni, hogy vannak olyan készítmények melyek mellett nem megy bele a kullancs a kutyába. Mióta mi is egy bizonyos nyakörvet használunk a közelében nem volt egy darab se, erősen fertőzött területen sétálunk általában csoportosan, a kutyák feléből folyamatosan szedik ki a kullancsokat, a másik fele vagy egy bizonyos cseppet vagy olyan nyakörvet használ, mint mi. Biztos nem szerencse, mert aki váltott a 2közül valamelyik termékre az szintén ugyanerről tud beszámolni. (el lehet olvasni a termékek leírását, van amelyik akkor hat mikor belemegy a dög és vért szív, majd azzal elpusztul, de van olyan aminek már eleve van egy repellens hatása, tehát nem megy bele a kullancs, de ha mégis, akkor itt is életbe lép a B terv, tehát lakmározás után elpusztul)
17/17 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
Meg varok valaszokat:)
2012. jún. 16. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!